SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oturduğu Apartmanda Hayatına Son Verdi

Oturduğu Apartmanda Hayatına Son Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 54 yaşındaki şahıs, ailevi sebeplerden dolayı girdiği bunalım sonucu oturduğu apartmanı çatı katında kendini asarak intihar eti.

Olay, merkez Hidayet Mahallesi Şentürk Sokak üzerindeki bir sitede bulunan apartmanın çatı katında meydana geldi. 54 yaşındaki Hacı Ahmet T. adlı şahıs, oturduğu apartmanın çatı katında kendini iple asmak suretiyle hayatına son verdi.

Olaydan yaklaşık 2 saat önce görüldüğü belirtilen ve oğlu tarafından intihar ettiği fark edilen şahsın ailevi problemleri bulunduğu bildirildi.

Polis ekiplerince olay yerinde yapılan incelemenin ardından Hacı Ahmet T.'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı'na gönderildi.

Soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Galip Çelik (1 yıl önce)
    Eskiden ne güzel huzurumuz mutluluğumuz vardı, bolluk bereket de vardı. Ülke öyle bir hale geldi ki suç oranları arttı, sinir stres attı, alım gücü düştü hayat pahalı oldu, sosyal hayat kalmadı. Yediden yetmişe herkes dertli borçlu düşünceli hale geldi. O yüzden fırsat ayağımıza gelmişken bizi bu hallere düşürenleri de değiştirmenin zamanı geldi.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Üzmeyin insanları. Bilemezsiniz kimin içinin ne kadar kırılacağını.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ziyaretçi (1 yıl önce)
    Ya Sinan bari sen yapma geçmişte koyu Akpliydin. Anlamadım ne oldu da birden koyu muhalefet yapmaya başladın. Kurban olduğum Allah, dünyalık menfaatler için insanın yapmayacağı şey yokmuş..
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Ne olduğunu hakikaten daha anlamadınız mı ? Birden ne olmuşmuşş.. Daha ne olsun ülkeyi batırdılar alım gücü kalmadı hep birden fakir olduk. Artık kimse en koyu değil kusura bakma
    %71
    %29
    Yanıtla