SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özdeş BYMS'nin Süper Ligdeki 4. Hocası

A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’deki üçüncü sezonunda dördüncü teknik direktörle anlaştı.

2017-2018 sezonundan buyana Süper Lig’de mücadele eden ve bu sezon ligde üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, Sergen Yalçın’dan boşalan teknik direktörlük görevine Kemal Özdeş ile anlaştı. 

Sarı kırmızılı takım, Süper Lig’de ilk kez yer aldığı 2017-2018 sezonunda ilk olarak Ertuğrul Sağlam ile anlaştı. Sağlam, 4 hafta takımın başında kalırken, takım bu karşılaşmalarda 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet aldı. 

Yönetim, Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrılmasının ardından Erol Bulut ile anlaştı. 2017-2018 sezonunun 7.haftasında takımın başına geçen Bulut, 34 haftalık bölümde 9 galibiyet, 9 beraberlik, 10 mağlubiyet aldı ve 36 puan topladı. O sezonda sarı kırmızılılar, 43 puanla 10.sırada yer aldı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü yönetimi, 2018-2019 sezonunda da bir kez daha Erol Bulut ile yola devam etti. Sarı kırmızılılar, Bulut yönetiminde 29 haftalık süreçte 10 galibiyet, 8 beraberlik, 11’de mağlubiyet yaşarken 38 puan topladı.

Sarı kırmızılılar, 2019-2020 sezonunun başında ise teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaştı. Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde yer alan sarı kırmızılılar, Yalçın’ın idaresinde Avrupa’da oynadığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet aldı.

Takım, Süper Lig’de 2019-2020 sezonun ilk yarısında ise Sergen Yalçın idaresinde oynadığı 17 karşılaşmada 6 galibiyet, 6 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşayarak, 24 puan topladı. 

Devre arasında teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayıran BtcTurk Yeni Malatyaspor yönetimi, 50 yaşındaki tecrübeli teknik adam Kemal Özdeş ile anlaştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mustafa DEMİRELLİ (4 yıl önce)
    Erol Bulut giderken gitmemeli demiştim. Şimdi aynı şeyi Sergen Yalçın a yaptılar. Yine gitmemeli ya da gönderilmemeliydi diyorum. Gelen gideni aratabilir. Kemal Özdeş geçmiş başarılarıyla parlayan bir adam değil ki neden bu tercih?... Bana önyargılı diyebilirsiniz ama gerçek böyle...
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (4 yıl önce)
    Gençlerçbirliği: 18 maç 7 galibiyet, 1 beraberlik, 10 mağlubiyet Kasımpaşa: 18 maç 8 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyet Elazığ : 18 maç 7 galibiyet, 1 beraberlik, 10 mağlubiyet Balikesir : 12 maç 4 galibiyet, 8 mağlubiyet
    0
    0
    Yanıtla
  • Karnenin hepsi pekiyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol bulut u yollayan hatta teneke bağlayan yönetim şuan superlig in en iyi hocasi Erol Bulut eğer Erol bulut a verilen sözler tutulsaydi sivas değil biz liderdik sergen gibi surekliliği olmayan hocaya bel bağla sonuç bu
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir sıtkı (4 yıl önce)
    Bence şu aşamada en güzel seçim olmuş.Her iki tarafa hayırlı olsun diyorum....
    0
    0
    Yanıtla