SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel Harekat Bölge İnşaatının Yüzde 85'i Tamamlandı

Özel Harekat Bölge İnşaatının Yüzde 85'i Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Hulusi Şahin, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve TOKİ tarafından yapılan, Bulgurlu Mahallesindeki Özel Harekat Bölge Müdürlüğü inşaatında incelemelerde bulunarak, İnşaat Proje Müdürü Temel Özyazıcı’dan inşaat çalışmalarında gelinen son durum ve proje hakkında genel bilgiler aldı.

Fiziki gerçekleşme oranı yüzde 85 olan, 70 bin m²’lik bir alanda, 16 bin m² kapalı alana sahip ve yaklaşık 3 bin 500 Özel Harekat Polisine hizmet verecek olan Özel Harekat Bölge Müdürlüğünde; 8 adet atış poligonu, 2 adet iniş kulesi, 2 adet depo, Özel Harekat Polislerinin tatbikat yapacağı Operasyon Köyü bulunmaktadır.

Bölgede görev yapan Özel Harekat Polislerine, bina operasyonları ve keskin nişancı eğitimleri gibi hizmet içi eğitimlerin verilebileceği Özel Harekat Bölge Müdürlüğünün 2023 yılı içerisinde hizmete alınması planlanmaktadır.

Vali Şahin’e incelemelerinde, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve Malatya Özel Harekat Müdürü Şenol Özoğul eşlik ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız