SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Özel Harekat Polislerimizin Yetiştirilmesi İçin Merkez Kuruldu"

A- A+ PAYLAŞ

Özel Harekât Bölge Müdürlüğünün yapılacağı alanda Özel Harekât Bölge Müdürü Şenol Özoğul ile birlikte incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

Yaklaşık 4 bin Özel Harekât Polisine hizmet verecek olan, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yapıldığı, ayrıca poligonların hazır hale getirildiği Özel Harekât Merkezinde inşaat çalışmaları devam ediyor. 

Geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan ve blokların yapımına başlanılan alanda incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Özel Harekât Merkezinde yapılan çalışmaları yakinen takip ettiklerini ve Büyükşehir Belediyesi olarak yapılması gereken çalışmaları yaptıklarını herhangi bir eksiklik ve aksaklık durumunda da giderilmesi için çalıştıklarını söyledi.

“İnşallah yakın zamanda Polisevini de tamamlayacağız”

Başkan Gürkan, “Şenol Beyin göreve başlaması nedeniyle hem kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak hem de Özel Harekât Merkezinde yapılan çalışmaları incelemek üzere ziyaretimizi gerçekleştirdik. Bilindiği gibi alt yapının yapılması, hazırlanması, çevre düzenlemesi yollarla ilgili ve hafriyatla ilgili büyükşehir belediyesi olarak biz, bir buçuk yıl öncesinin rakamıyla 100 milyon lira harcayarak poligonlarla birlikte güzel bir çalışma hazırladık. Akabinde İçişleri Bakanlığımızın Özel Harekât Daire Başkanlığımız tarafından Malatya’da pilot uygulama merkezi olarak Özel Harekât polislerimizin yetiştirilmesi için merkez kuruldu. Merkezde 5 blokun ihale edildiğini ve yapım aşamasına geçildiğini, şu anda kaba inşaatın büyük bir ekseriyetinin tamamlandığını ilgili arkadaşlarımız ifade ettiler. Bizler yapılan çalışmaları takip ediyoruz ve belediye anlamında eksik ve aksaklıklar varsa bizler bunların yapılması noktasında çalışmalarımızı yeni bölge müdürümüz, daire başkanlığımız ve İçişleri Bakanlığımızla ortaklaşa yürütüyoruz. Netice itibariyle merkezin tamamlanmasıyla birlikte ikinci bir şoför okulu olması durumu söz konusu olacak. Bunlarla ilgili de Valiliğimiz ve Emniyet Müdürlüğümüzle yapmış olduğumuz protokol muhacehesi içerisinde Malatya’ya ve polislerimize yakışır beş yıldızlı Polisevi yapma noktasında da protokolümüzü imzaladık. İnşallah en kısa zamanda bu süreci de başlatarak Malatya’da eğitim görecek olan polislerimizin kalacakları mekânları ve polis merkezilerini hazırlama noktasında çalışıyoruz. Yapılan çalışmaların öncelikle polislerimize, emniyet güçlerimize ve Malatya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • İbrahim Çelik (1 yıl önce)
    Emeği geçen herkesten Allah razı olsun, Malatya mız bu yatırımı çoktan hak etti Özel Harekat Polislerimiz Malatya mıza hoş geldiniz, Cenabı hak sizi ve tüm Türk Milletini korusun.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Oktay (1 yıl önce)
    başkanım onu iç işleri bakanlığımız yapıyormuydu artık bakanların, bakanlıkların ve vekillerimizin il için bakanlarlardan talep ettikleri yatırımları sahiplenmekten vazgeç rı senin projelerin neler sen onları söyle tabi geçen dönemlerden devir olan projelerde hariç
    %77
    %23
    Yanıtla
  • DGM (1 yıl önce)
    ÖZELHAREKAT Bölge müdürlüğünün Malatyaya kurulmasına Öncülük eden İSMAİL KÖROĞLU BAŞKANIMIZ dan ALLAH RAZI OLSUN YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİZ.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Battal gazi 44 (1 yıl önce)
    Malatyamıza hayırlı ve uğurlu olsun, aileleriyle birlikte düşünüldüğünde yaklaşık 15-20 bin kişiye hizmet edip Malatyamıza büyük getiri sağlayacak büyük bir hizmet ve yatırım. Emeği geçenleri ve başkanı kutluyorum. Malatyamıza ve milletimize hizmet edenlerden Allah razı olsun. Özel Harekatta çalışacak kardeşlerimiz de Malatyamıza hoş gelmiş, şeref vermişlerdir. Malatyamız Doğunun yıkılmayan kalesi, Battalgazi diyarı, suyu, sert, insanı mert, vatan sevdalısı yiğitlerin şehridir. Özel Harekatçı kardeşlerimiz de önce Allah'a sonra Malatyalılara emanettir. Allah (cc) yar ve yardımcıları olsun, tırnaklarına taş değdirmesin. ( Amin)
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Sen bu harika yatırımın meyvelerini artan kira fiyatları olarak anlayacaksın az sabret...
    %32
    %68
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)Meyve isimli kullanıcı yorumuna
    Ne yani kiralar artacak diye böyle büyük bir yatırım yapılmamalı mıydı? Malatyamıza gelecek bu güzel insanlarımız ve aileleri şehre maddi ve manevi kazanç sağlayacaktır. Başta Elazığ olmak üzere birçok şehir bu yatırımın kendilerine yapılması için çok uğraştılar, bizim bazı kifayetsiz muhterisler de böylesine güzel bir yatırımı beğenmiyor. Azıcık geniş ufuklu bakın olaya. 2. Ordudan sonra Malatya'ya kazandırılan en büyük yatırımlardan biridir. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Özel Harekat Merkezi Malatyamıza hayırlı ve uğurlu olsun.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Arkadaş saglam hamaset yapmış.!!!! Dogunun yıkılmayan kalesi cümlesinden bişey anlamdım niye yıkılsınki.?
    %58
    %42
    Yanıtla