SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel Sporcular Finale Hazır

0
Güncellendi - 2016-12-15 02:42:35
Özel Sporcular Finale Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Özel Sporcular Deplasmanlı Futbol Ligi’nde normal sezonunu başarıyla tamamlayan Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, Riva’da yapılacak olan Özel Çocuklar final müsabakalarında Malatya’yı temsil edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği, Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesinde bulunan Futbol Ligi final maçları 16-18 Aralık tarihleri arasında Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşecek.

Final müsabakalarına, Futbol Ligi A Grubu'ndan Kocaeli Yaşam Koçluğu Olimpiyat Spor Kulübü ve Bursa Mehmet Torun Özel Sporcular Spor Kulübü; B Grubu'ndan ise Elazığ Hazar Özel Sporcular Spor Kulübü ve Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü katılacak. 18 Aralık'ta yapılacak kupa törenine TFF yöneticileri, Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy ve Özel Sporcular Federasyon Başkanı Birol Aydın katılacak.

Katılan Takımlar:

A Grubu'ndan Kocaeli Yaşam Koçluğu Olimpiyat Spor Kulübü ile Bursa Mehmet Torun Özel Sporcular Spor Kulübü

B Grubu'ndan Elazığ Hazar Özel Sporcular Spor Kulübü ile Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü

Müsabaka programı:

17 Aralık 2016 Cumartesi

Kocaeli Yaşam Koçluğu Olimpiyat Spor Kulübü - Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü

Saat: 11.00 Yarı Final Müsabakası

Elazığ Hazar Özel Sporcular Spor Kulübü - Bursa Mehmet Torun Özel Sporcular Spor Kulübü

Saat: 13.00 Yarı Final Müsabakası

18 Aralık 2016 Pazar

Saat: 11.00 3.'lük maçı

Saat: 13.00 Final

Saat: 14.30 Kupa Töreni.

Yeni Malatya Gazetesi

ozelsporcular

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız