SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zabıtanın Özverili Çalışmaları Takdire Şayan"

0
Güncellendi - 2018-09-06 05:25:17
A- A+ PAYLAŞ

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 192’nci yılı Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen programla kutlandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yıldırım, Zabıta Dairesi Başkanı İsmail Nacar ile Şube Müdürleri ve zabıta personelleri katıldı.

Meclis Salonunda gerçekleştirilen programda Başkan Polat, Belediye Zabıta olmanın bir gurur olduğunu söyleyerek “Belediyenin güvenlik gücü zabıtadır. Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 192. yılını kutluyoruz.  Osmanlı İmparatorluğu döneminde kurulmuş olan Zabıta Teşkilatı, Cumhuriyetin ilanından sonra da görevine devam etmektedir.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı bünyesindeki ekiplerimiz birçok alanda denetimler yaparak vatandaşlarımızın sağlıklı gıda tüketimi sağlamaları ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını temin etmek için çalışmalar yürütmekteler. Amacı vatandaşa hizmet olan zabıta personellerimizin özverili çalışmaları takdire şayandır. Görev ve sorumluluklarının bilincinde olan zabıta teşkilatımız Malatya’da tertip ve düzeni sağlamak için fedakârca günün 24 saati hizmet vermektedir. Zabıta Teşkilatında görevli bütün zabıta arkadaşlarımızın haftasını kutluyorum” dedi.

Zabıta personelleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a hafta dolayısıyla çiçek hediye ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Mamo bekçi (5 yıl önce)
    Görünmez kahramanlar olan vatandaşın sağlığı ve g0venliği için çalışan kanun ve yasa kapsamında görevlerini yapan yasadışı vergisiz iş yapan lara göz açtırmayan zabıtaların günü kutlu olsun.eyiki varsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • aykt (5 yıl önce)
    Komik olmus zabita kimin emrinde belediye begenen kim yine belediye :)))
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir (5 yıl önce)
    zabıtalara gerek yok bence.zaten ne iş yaptıklarını kendileri de bilmiyordur.Tüm kaldırımlar işgal altında.Herhangi bir yeri kontrol ettiklerini gördünüz mü.En iyisi bunları ekçi yapalım.Kendi arabalarını beklerler.
    0
    0
    Yanıtla
  • sefer şahin (5 yıl önce)bekir isimli kullanıcı yorumuna
    Zabıtlar lüks arabalarla geziyor ne iş yaptıklarını bilen varsa söylesin bizde bilelim.Belediyede savurganlık had safhada her zabıtanın altında bir araba.avuç içi kadar tabiat parkında bile arabasız gezmiyorlar ayakları aşınır.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)
    HACI UĞUR BAŞKAN ŞU ZABITA MÜDÜRÜNÜ YANINA ALDA FUZULİ CADDESİNDE , İNÖNÜ CADDESİNDE , T. TEMELLİ CAD. BİR YÜRÜ BAKALIM YÜRÜYEBİLECEKMİSİN SÖZDE ESNAFLAR KALDIRIMLARI İŞGAL ETMİŞLER VATANDAŞ ARAÇ YOLUNDA YÜRÜYOR , KALDIRIMLAR DÜKKANLARIN TEZGAHLARIYLA DOLU .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali koç (5 yıl önce)
    Muzaffer Bey okuman yazman varsa oku o zaman yazmana gerek yok kalemin yetmez zaten devletiniz yazmış iş kanunda yazar oku yeter....
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadece İnsan (5 yıl önce)
    Zabıtalardan, araçtan inmeden, ikaz etmek yerine hoparlörden bağıran, zaten hopörlör ne işe yarıyor ki, bağırarak gürültü kirkiliği oluşturan ve karşısındaki satıcıyı aşağılamaktan çekinmeyenleri SEV-Mİ-YO-RUUUM!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (5 yıl önce)
    Zabita isini yapsa sevinirizde isini yapan zabita nerde
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (5 yıl önce)
    Kasap pazarında ve her yerde özveri. peh peh pehh
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (5 yıl önce)
    bir kere bile zabıtanın denetim yaptığını görmedim, adamlara iş uydurmuşlar, çoğu göbeğini kaşıyıp maaş alıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Kendileri yazıp,kendileri oynuyorlar.Allah aşkına birisi bana Malatya'da ki zabıtaların elde tespih, tepe lambası açık araçlarda akşama kadar boş boş gezmekten başka bir işe yaradığını söyleyebilir mi?Bu ne ya komedi gibi valla
    0
    0
    Yanıtla
  • İnsan ne görmek istersen onu görür derler....ne işe mi yarıyorlar yine söylüyorum okuman varsa internetine gir arama moturuna zabıtanın görevleri yaz OKU....bilmemek ayıp değil OKUmamak,öğrenmeden sorgulamak ayıp....komik olan ne işe yaradığını bilmeden gülmek değil öğrendikten sonra komiğe gülersin asıl senin ki komik ve GÜLÜYORUM.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer (5 yıl önce)
    Bunlar ne işe yarıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer Bey tanıştırayım sizi BÜYÜKŞEHİR ZABITA MEMURLARI devlet ne işe yaradığını KANUNDA yazmış DEVLETİN MEMURLARI tanıdınız mı????
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali koç okumam yazmam var sen zahmet etme ne işe yarıyor bunlar
    0
    0
    Yanıtla