SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Park ve Bahçeler Ekipleri Çevre Düzenleme Çalışması Yapıyor

Park ve Bahçeler Ekipleri Çevre Düzenleme Çalışması Yapıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Malatya’nın farklı bölgelerinde çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. 

Şehrin farklı bölgelerinde bulunan ve Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi Yolu, Kuzey Kuşak Yolu, Tecde Yolu, Yaka Yolu, Güldal Akşit Bulvarı gibi birçok alanda sonbahar mevsimi düzenleme çalışmaları yapılıyor. 

Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi ve Yeni Buğday Pazarı civarındaki kavşak ve bağlantı yollarında zeminin daha sağlam olması, eğimlerin giderilmesi, boşlukların doldurulması amacıyla toprak dolgusu ve zeminin daha düz hale getirilmesi ile tesviye çalışmaları yapılıyor. Bölgenin görsel açıdan daha estetik bir görünüm kazanması amacıyla, yeşil alanlar için otomatik sulama sistemi oluşturularak, bölgede bitkilendirme ve çimlendirme çalışmalarına başlandı. Bu kapsamda bölgeye adapte olacak dekoratif bitkilerin dikim işlemlerine gerçekleştiriliyor. 

DEPREM SONRASI OLUŞAN TAHRİBATLAR GİDERİLİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri Kuzey Kuşak Yolu, Tecde Yolu, Yaka Yolu, Güldal Akşit Bulvarı gibi ana arterlerde de toprak dolgu çalışmaları ve yol tesviye çalışmalarına başladı. Otomatik sulama sistemi tesisatı döşenmesinin ardından, bölgede yeşil alanlar oluşturulması için iyileştirme, onarım, bitkilendirme ve çim ekme aşamasına geçildi. 

Öte yandan 6 Şubat depremlerinden sonra Millet Bahçesi başta olmak üzere birçok park ve yeşil alanda konaklamalardan kaynaklı oluşan hasarların giderilmesi amacıyla başlanan çalışmalarda son seviyelere gelindi. Malatya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı bu bölgelerde de bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız