SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parkmetrede Yeni Tarife

0
Güncellendi - 2020-09-13 01:21:59
Parkmetrede Yeni Tarife
A- A+ PAYLAŞ

İNDİRİM YAPILDI.. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulamaya geçirilen parkmetre tarifelerinde fiyat indirimi yapıldı.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürlüğü kontrolünde yürütülmekte olan parkmetre uygulaması sırasında, sürücülerin fiyat konusunda sıkıntılarını dile getirmeleri nedeniyle indirim yapılması kararı alındı.

Alınan karar gereği 14 Eylül Pazartesi gününden itibaren başlayacak olan parkmetre indirimli fiyat tarifesinde bekleme süreleri uzatılarak aşağıdaki gibi düzenlendi:

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • söylim mi (3 yıl önce)
    malatya için otopark düşünen başkan varmıdır...merkezde trafik sıkışmış sokaklar dar....çevreyolu acil ama bakan yok...ara sokak dar yapılan binalar 8 daireden aşağı değil ...otoparklı binayı mecbur tutan yok ...kısacası halk söyler yöneticiler duymaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Parkmetre uyğulaması doğru adam kuyumcular çarşısında esnaf arabasını emeksizde mağazaların önüne park ediyor bu defa emeksizdeki esnaf ın müşterisi gelince park yeri yok esnaf iş kaybına uğruyor ana yollar parkmetre uyğulamasına dahil edilmeli esnafda kirasını ödesin çalıştırdığı personelin parasını ödesin vergilerini ödesin ÇÖZÜM. belediye mahalle veya semt otoparkları yapsın vatandaş araçlarını daha güvenli şekilde park etsin araç kirliliği de ortadan kalkmış olur insanlarda kaldırımlarda rahat geze
    0
    0
    Yanıtla
  • FATİHhan (3 yıl önce)
    Sıfır araba bir tane kendine alıyorsun (iki tane hükümete) sonra mtv ödüyorsun , kasko,trafik sigortası bunlardan da vergi kesiliyor yakıt alıyorsun oradan da vergi alıyorlar sonra aracına bindin bir caddeye park ettin senden para istiyorlar. BU ÜLKEDE BU KADAR KOLAY MI KAZANILIYOR PARA Yeter artık vatandaşın cebinden elinizi çekin,
    0
    0
    Yanıtla
  • İslam (3 yıl önce)
    Daha önceki belediye başkanı döneminde bir gencimizin ölümüne sebep olan bu uygulamanın tekrar kaldırılması çok iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaldırılması iyi olmaz toplumun bütününün faydalanması anlamında doğru bir uygulama yoksa emekli amca mağazanın önüne park ediyor benim evimin önü diyor ayda bir arabasını kullanıyor esnaf zor durumda kalıyor şimdi rahatız gün içinde magazanin önünde 40_ 50 araba sirkilasyonu oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet YÜKSEL (3 yıl önce)Esnaf isimli kullanıcı yorumuna
    kesinlikle haklısın
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Geçen gün 2 cezmi kartay da saat 40 dakika kaldım 12 tl aldılar. Otoparka bıraksan 7 tl .tam bir soygun bu kadar pahallı olurmu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Bu nasıl indirim 2 listede aynı sadece 2,5 saatten sonrası için sadece 1 bölgede 2 TL indirim yapmışlar Vatandaş ile dalga geçiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • HALİL Sezai (3 yıl önce)
    Engelli ler neler yapılıyor hiçbir indirim varmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Malatya BB 'nin Otapark İhalesini alan Firma VAN firması yani siz park ücreti ödedikçe vergiler VAN'a gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (3 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    sen girip alaydın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ateşbey (3 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Sen normal misin? Van Ermenistan da bir kent mi!!?
    0
    0
    Yanıtla