SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Penaltı ve Kırmızı Kartla Beraber Skoru Aldık"

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Lig'in 4. haftasında konuk olduğu Yeni Malatyaspor'u 4-0 yenen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, sezonun ilk galibiyetini aldıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Bülent Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Ligin ilk galibiyetini aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 11-11 oyunda zaman zaman biz üstündük, zaman zaman Yeni Malatyaspor'un üstünlüğü vardı. Penaltı ve kırmızı kartla beraber hem oyunu hem de skoru aldık. Sadece bu maçı kazandık. Dolayısıyla yola devam." diye konuştu.

Yeni Malatyaspor'un genç oyuncularıyla coşkulu bir takım olduğunu aktaran Korkmaz, "Eyüpspor maçında duran toptan gol yediler. 4 tane duran toptan gol yediler. Duran topta zaafları vardı. O genç oyuncuların ligi kavradıkça daha iyi olacaklarını düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Haci (1 yıl önce)
    Gelen 3 giden 4 atıyor ama maçlardan sonra rakip takımın hocaları ligin dibindeki takımı hala pohpohlamaktan geri kalmıyor.Rakiplerimiz bunu her hafta bilerek yapıyor.Malatyasporun durumunu gayet iyi biliyorlar .Garip bir biçimde de bizim bazı ileri zekalılar bir iki takviye ile bu takımın şampiyonluğa oynuyacağına inanıyor.Ne yaman bir çelişki değilmi?
    %67
    %33
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)Haci isimli kullanıcı yorumuna
    Senin derdin ney ne gibi sorunun var iki eksikle yenildik bu gibi şeyler olur futbolun cilvesi diyelin o takım 44 MALATYANİN göz bebeğji rizeliler bile senin kadar acımasız değil sende bir karın ağrısı var da bilmiyorum ne
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Dışarıdan gazel okumayın.Davulun sesi uzaktan hoş gelebilir.Bir de derlerki şam da halı dokunur ama enine mi?Boyunamı?Takımın trilyonlarca borcu var ki bunun bir kısmı da döviz borcu olduğundan borçda giderek artıyor.Kimse bu borçlara doğal olarak yaklaşamıyor.Borçlardan kurtulmanın Türkiyedeki tek uygulaması en basit ve yaygın olan yöntemi de borca batırılmış klüplerin her yıl bir alt lige düşürülerek kapatılmasıdır Borçların bir kısmı dahi ödenemediğinden Klübün transfer tahtasıda kapalı.Takım bu ligin en zayıf takımı .Ligin dibinde ve galibiyeti yok.11 gol yemiş,kalkmışsın bir iki eksik var da bu da olabilirde gibi gibi tatlı su taraftarlığı yapıyorsun. Bu klübü yönetenleri sizler bu hale getirdiniz.Ben 3 yıldır Bu klüpde herşeyin yanlış gittiğini akibetinin çok kötü olacağını her yazdığımda;Yancılar,yalakalar,bedavacılar ,sizin gibi uzaktan gazel okuyanlar takımın düzeleceğini olayların büyütüldüğünü falan söylüyorlardıTakım küme düşünce hepsi çil yavrusu gibi ortadan kayboldu.Bakıyorumda bu anlamda bu sefer sen bu işe soyunmuşsun.Benim karın ağrım ,açık ve net bu klübün kamuoyuna bu hale nasıl getirildiğinin açıklanması ve klübün bu hali ile ligde kalamıyacağının açıkca ilan edilerek gerçeklerin izah edilmesidir.Tatlı su taraftarı, sana bunun en basit bir örneğini söylüyeceğim.Bir takım bir hafta önce ilk yediye oynayacağını söyleyip dört tane yedikten sonra hedefinin kümede kalmak olduğunu ilan etmesini nasıl iizah edeceksin?
    %88
    %12
    Yanıtla