SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pentatlonda Malatyalı Sporculara 5 Madalya

0
Güncellendi - 2021-08-12 01:32:19
Pentatlonda Malatyalı Sporculara 5 Madalya
A- A+ PAYLAŞ

Modern Pentatlon Türkiye Şampiyonası’nda Malatyalı sporcular, 2 altın, 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 5 madalya ile Malatya’ya döndüler. Dereceye giren sporcular Avrupa ve Dünya Şampiyonası’na katılacak.

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmesi, Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde 3-5 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapıldı.

Müsabakalardan Malatyalı sporcular başarıyla döndü. Türkiye Şampiyonası’nda Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcularından Belemir Almira Dede U17 Türkiye birincisi, Egemen Özden U11 Türkiye birincisi, Elifnaz Aktaş U13 Türkiye ikincisi, Toprak Akgün U13 Türkiye üçüncüsü, ablası Yağmur Akgün ise U15 Türkiye üçüncüsü oldular.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, "Kocaeli ilinde yapılan ve 308 sporcunun katıldığı Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmesi müsabakalarında, sporcularımız adeta şampiyonada Malatya rüzgarı estirdiler. İki altın, bir gümüş ve iki bronz olmak üzere beş madalya ile ilimize döndüler. Belemir Almira Dede, Egemen Özden ve Elifnaz Aktaş Uluslararası Modern Pentatlon Birliğinin (UIPM) 25-30 Ağustos tarihlerinde Almanya’da düzenleyeceği Dünya Şampiyonası’nda ve 22-26 Eylül tarihlerinde İspanya’da yapılacak Biathle-Triathle Avrupa Şampiyonası’nda milli takım adına yarışmaya hak kazanarak göğsümüzü kabartılar. Sporcularımıza gereken her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Sporcularımızı, antrenörlerini ve sporcularımızın ailelerini tebrik ediyor, Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda başarılar diliyorum" dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız