SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PFDK'dan Sadık Çiftpınar'a ve YMS'ye Ceza

PFDK'dan Sadık Çiftpınar'a ve YMS'ye Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kasımpaşa maçında kendisini protesto eden taraftarlara 'edep dışı' hareket yapan Sadık Çiftpınar'a 4 maç ve para, saha olayları nedeniyle de Öznur Kablo Yeni Malatyaspor kulübüne para cezası verdi.

Yeni Malatyaspor'un 2-0 mağlup olduğu maçtaki olaylar nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Yeni Malatyaspor ve Sadık Çiftpınar'ın cezaları şöyle açıklandı:

"ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR Kulübünün, 19.03.2022 tarihinde oynanan ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR-KASIMPAŞA A.Ş. Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 32.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR Kulübü sporcusu SADIK ÇİFTPINAR'ın, taraftarlara yönelik hakareti nedeniyle 4 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,."

Daha önce de, taraftara hakaret ettiği gerekçesiyle 3 maç ceza verilen ve ceza bitimi çıktığı Kasımpaşa maçındaki hareketiyle büyük tepki toplayan Sadık Çiftpınar, kulüp tarafından da süresiz kadro dışı bırakılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Zaten sadığın dönmesi kulüp için sonun başlangıcı oldu.Fenerbahçeye verdiğimizin 15 katı fiyatına geri almamız herşeyin özeti gibi zaten.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Geldi geleli bir faydasi olmadi cezalar sakatliklar birakin gitsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • can (2 yıl önce)
    Allah bu partidekilerine akıl fikir vere sabit fikirli adamlar malatya osb işçi arıyor işçi bulamıyor millet gitmiş temzlikci olarak iş arıyor partide bunu eleştiriyor memleketin haline bak diyorlar siz olsanız ne yapacaksınız istanbul belediye başkanınız ortada başkada söze gerek yok bu memlekette ikitane ağaç kesildi diye kıyamet kopardınız senin partin bugünlerde istanbulda yüzlerce ağaç kesiyor niye sesiniz çıkmıyor onun içinde yollara dökülsenizize
    %45
    %55
    Yanıtla