SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PFDK'dan Sadık Çiftpınar'a 'Ağır' Ceza

PFDK'dan Sadık Çiftpınar'a 'Ağır' Ceza
A- A+ PAYLAŞ

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), geçtiğimiz Cumartesi günü Malatya'da oynanan ve ev sahibi ekibin 2-1 mağlup olduğu Antalyaspor maçı sonrası taraftara yönelik hareketleri nedeniyle, Yeni Malatyaspor takım kaptanlarından Sadık Çiftpınar'a 3 maç ceza verdi. Aynı maçta çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Yeni Malatyaspor kulübüne para cezası çıkarken, bir tribünün kartlarının bloke edilmesi kararlaştırıldı.

PFDK'nın kararları şöyle açıklandı:

"ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR Kulübünün, 19.02.2022 tarihinde oynanan ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR-FRAPORT TAV ANTALYASPOR Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan DOĞU ALT TRİBÜN D blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR Kulübü sporcusu SADIK ÇİFTPINAR'ın, taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 17.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına.."

Çarşamba akşamı oynanan Gaziantep FK maçında takımda yer alamayan Sadık Çiftpınar, Pazar günkü Hatayspor maçında da olmayacak.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Sadık Çİftpınar, Gaziantep'te sürdürülen Hatay maçı antrenmanında

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Yedek futbolcu varsa çıkıp oynasın diğer futbolcular bu formayı giymesinler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyadan (2 yıl önce)
    sorumsuz saygısız küfürbaz biri seyirci olarak futbolcuya hakaret ettiyse bu unun mayasını ortaya koyar futbolcu haklıda olsa seyirciyle dalaşmaz kavgaya tutuşmaz hakeme sınırları aşan protestoda bulunamaz bulunursa da bu sorumsuzluğundan alacağı cezadan tek sorumlu futbolcudur.Disiplinsizliğin göstergesi bir an önce kendine gelmelisin sadık amatör futbolcu değilsin kulübe verdiğin zararı kim karşılayacak haklıyken haksız hale gelme
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Yördem (2 yıl önce)
    Sadık'ın cezasına eyvallah kötü tezahürattan 50 bin nedir ya zaten 900 kişi gitmiş maça 10 bin hasılat var bu kadarda olmaz el insaf yahu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Kulübü yönetenlerde akıl varsa, alt yapıdakilerle maçlara çıkarlar. Ligden çekilsinler lig bizim için bitti artık diyecem ama kulübe kara leke sürülür diye demiyorum. Onun için mümkünse PAF takımı ile çıksınlar maçlara hem çocuklar onure olur hem de belki puan alırlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • bulent kasoglu (2 yıl önce)
    sadık cıftpnar malatyaya keske 2. transferını yapmasaydın bızım gozumuzde cok ayrı bır yerın vardı ama 2. transferınden sonra malatyalıların degerını haketmıyormussun bunu bır malatya halkı olarak anladık 1. kaptan gemıyı terkettı sıra 2. kaptanda
    %100
    %0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    geldikçe geliyor mübarek.yakında malatyayıda ilçe yaparlar artık.
    %100
    %0
    Yanıtla