SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Play-Off Rövanş Maçları Bugün

0
Güncellendi - 2017-05-29 20:26:00
Play-Off Rövanş Maçları Bugün
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de, Süper Lig’e çıkacak son takımın belli olacağı Play-off karşılaşmalarının rövanşı bugün oynanacak.

Play-off’ta oynanan ilk karşılaşmalarda Giresunspor ile Eskişehirspor 3-3 berabere kalırken, Göztepe ise sahasında Boluspor’u 2-0 mağlup etmişti.

Play-off’ta günün ilk maçında Eskişehirspor ile Giresunspor, 19.00’da Eskişehir Yeni Stadyum’da karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadeleyi Ankara Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Günün ikinci maçında Bolu Atatürk Stadı’nda 21.30’da Boluspor, İzmir ekibi Göztepe’yi konuk edecek. Kritik mücadelede İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Hüseyin Göçek düdük çalacak.

HANGİ TAKIM DAHA AVANTAJLI?

TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselecek üçüncü ve son takımın belli olacağı Play-off'ta yarı final rövanş maçında Eskişehirspor sahasında Giresunspor'u konuk edecek.

Yarı final ilk maçında deplasmanda Giresunspor'la 3-3 berabere kalan Eskişehirspor, rakibini 19.00'da Yeni Eskişehir Stadı'nda ağırlayacak.

Eskişehirspor, oynanacak olan müsabakada her türlü galibiyette adını Play-off finaline yazdıracak. 3-3'e kadar olan beraberliklerde de Eskişehirspor rakibine üstünlük kuracak. Müsabakanın 3-3 bitmesi halinde uzatmaya gidilecek. Uzatma bölümünde de 3-3'lük skor değişmezse finalisti seri penaltı atışları belirleyecek.

Eskişehirspor gibi her türlü galibiyette Play-off finaline yükselecek Giresunspor, 3-3'ün üzerindeki beraberliklerde de final biletini alacak.

Normal sezonda Giresunspor'la Eskişehir'de oynadığı karşılaşmayı 1-0 kazanan, deplasmanda ise golsüz berabere kalan Eskişehirspor, rakibiyle yaptığı son 7 resmi maçta mağlubiyet almadı.

İki takım arasında liglerde ve Play-off'ta oynanan 21 karşılaşmada Eskişehirspor'un 14 galibiyeti bulunurken, Giresunspor 3 kez kazandı. İki takım arasında 4 karşılaşma da berabere sona erdi.

AVANTAJLI TARAF GÖZTEPE

TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselecek üçüncü ve son takımın belli olacağı Play-off'ta yarı final rövanş maçında Boluspor sahasında Göztepe'yi konuk edecek. Bolu Atatürk Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Bu avantajını koruma düşüncesinde olan sarı-kırmızılı ekip, yarın her türlü beraberlikte, 2-0 haricinde 2 farklı mağlubiyetlerde ve tek farklı yenilgilerde finale kalacak.

Müsabakayı 2-0 kazanması halinde maçı uzatmaya götürecek Boluspor'un finale k alması için 3 farklı galibiyete ihtiyacı var.

Normal sezonda ev sahibi ekiplerin 1-0 üstünlüğüyle biten karşılaşmaların ardından Play-off yarı final ilk maçında Göztepe, Boluspor'u 2-0 yendi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Erdoğan ULAŞ (6 yıl önce)
    Final maçı Eskişehir ile Göztepe arasında oynanır Göztepe bu maçı her haliukarda kazanmayı bilir yani 3 .cü takım bence Göztepe dir.İstatisdikler de buna böyle diyor.
    0
    0
    Yanıtla