SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Play-Off'ta 2. Maçlar Pazar Günü

0
Güncellendi - 2019-03-22 19:13:40
Play-Off'ta 2. Maçlar Pazar Günü
A- A+ PAYLAŞ

Play-off'ta ikinci maçları yönetecek hakemler açıklandı

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde normal sezonun sona ermesinin ardından 17 Mart’ta start alan Play-off’ta ikinci maçlar, 24 Mart Pazar günü oynanacak.

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde Play-off heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Play-off grubunda ilk maçlar 17 Mart Pazar günü oynandı. Grup’ta ikinci maçlar ise 24 Mart Pazar günü oynanacak. Karşılaşmaların programı ve görev alacak hakemler şöyle:

Yeşiltepe 3 nolu saha

11.00 Batalgazi Belediyespor-Hekimhan Girmana Belediyespor/Furkan Bakan-Kürşat Duyu-Abdullah Özcan

13.30 Arguvan Belediyespor-Darendespor/Kemal Dizdar-Özcan Şimşek-Enes Selis

16.00 Sanayispor-Malatya İdmanyurdu/Deniz Sercan Akgül-Mehmet Can Turhan-Atakan Zafer Polat

Play-off’ta ilk maçlarda şu sonuçlar alınmıştı:

Malatya İdmanyurdu-Battalgazi Belediyespor: 2-1

Hekimhan Girmana Belediyespor-Arguvan Belediyespor: 0-4

Darendespor-Sanayispor: 2-1.

Play-off puan durumu şöyle:

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız