SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Ekipleri Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirdi

Polis Ekipleri Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda 1 adet  pompalı tüfek,  1 adet şarjörlü otomatik tüfek, 4 adet tabanca ele geçirildi.

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Ekipleri tarafından, yasadışı yollarla silah satışı yapan şüphelilere yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde tespit edilen adreslerde yapılan aramalar sonucunda 1 adet  pompalı tüfek,  1 adet şarjörlü otomatik tüfek, 3 adet tabanca ve bu silahlara ait fişek, kartuş ele geçirildi.

Yeşilyurt ekiplerince yapılan bir başka çalışmada ise kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan hakkında yakalama kararı bulunan V.G.P. adlı şüphe yakalandı.

Bu arada, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motorize Yunus Timlerince yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurularak üst aramaları yapılan Y.B. ve B.D.H. isimli şahıslardan 1 adet tabanca, 5 adet dolu fişek ile birlikte  58 adet uyuşturucu hap elde edildi. Her iki şüpheli de gözaltına alındı.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Eğitim şart (6 ay önce)
    silah uyuşturucu olan memlekette çocuklar ve gençler okul okuyamaz suça yönelir ve bulunduğu kişiler tarafından zarara uğrar. Keskin sirke küpüne zarardır.
    %100
    %0
    Yanıtla