SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Polis, Gaspçıyı ve Telefon Hırsızını Yakaladı

0
Güncellendi - 2021-07-03 02:21:02
Polis, Gaspçıyı ve Telefon Hırsızını Yakaladı
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Asayiş Şubesi ekipleri, iki ayrı yerdeki gasp olayının faili ile 3 işyerinden oyalama suretiyle telefon hırsızlığı yapan şahsı belirleyerek yakaladı.

Emniyet Müdürlüğü, Asayiş ekiplerinin çalışmalarıyla ilgili şu bilgiyi verdi:

Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar kapsamında;

"• 1 adet Pompalı tüfek, 1 adet tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ve 5 adet fişek ele geçirilmiştir.

• 1-OLAY, 10.06.2021 günü Kırçuval Mahallesinde Müşteki S.Ç. ye ait cep telefonu hırsızlığı

2-OLAY: 17.06.2021 günü Kırçuval Mahallesinde Müşteki F.B. ye ait cep telefonu hırsızlığı

3-OLAY: 17.06.2021 günü Kırçuval Mahallesinde Müşteki S.A. ye ait cep telefonu hırsızlığı

Belirtilen gün ve tarihlerde meydana gelen Faili Meçhul 3 olayda da şüpheli şahıs işyerlerine girerek müştekileri oyalamak suretiyle telefonları alıp uzaklaşır. Konu ile ilgili olay yerlerinde ekiplerimizce yapılan güvenlik kameraları çalışmaları neticesinde şüpheli şahsın M. B. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş. Şüpheli şahıs yakalanmış, tahkikata başlanmıştır.

• Dabakhane Mahallesinde faaliyet gösteren kıraathanede kumar oynayan 4 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden idari para cezası uygulanmış, ayrıca kumar parası olan 200 TL muhafaza altına alınmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem yapılmıştır.

• OLAY 1 01.07.2021 günü Dabakhane Mahallesinde bir iş merkezinde şüpheli G.S. Müşteki B.B.P’nin cep telefonu ve 330 TL parasını zorla alması olayı,

OLAY 2 08.06.2021 günü Saray Mahallesinde bir Apart otel’de şüpheli G.S.’nin müşteki A. Y. ait cep telefonunu ve müşteki D.K.’ye ait 2 çift ayakkabı, 200 TL ve 1 adet kolyesinin zorla alınması olayı,

Yapılan çalışmalar sonucu yukarıda bahsi geçen 2 gasp olayının faili G.S. yakalanmış üzerinden 4 adet fişek ve 4,06 narkotik madde ele geçirilmiş, ayrıca şahsın yakalandığı esnada yanında bulunan A. K. isimli şahsın 1. Sulh Ceza Mahkemesince Silahlı Yağma Suçundan aranma kaydı olduğu anlaşılmış tahkikata başlanmıştır."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız