SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Polis Memuru Evinde Ölü Bulundu

0
Güncellendi - 2021-12-27 19:36:44
Polis Memuru Evinde Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

POLİS MEMURUNUN MAHALLESİNDE BİR ÖLÜ BULUNMA DAHA.. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi'nde görevli 51 yaşındaki polis memuru, Çilesiz Mahallesi'ndeki evinde ölü bulundu. Bu arada, yine Çilesiz Mahallesi'nde 62 yaşındaki bir kişinin de evinde ölü bulunduğu bildirildi.

POLİS MEMURUNDAN HABER ALINAMAYINCA..

Edinilen bilgiye göre, KOM Şube'de görevli ve ailesi Elazığ'da olan 51 yaşındaki polis memuru Uğur Bulut'tan haber alamayan yakınları, durumu ilgili makamlara duyurdular. Saat 22.00 sıralarında polis memurunun Çilesiz Mahallesi Mazı Sokaktaki bir sitede bulunan evinin kapısını çilingir marifetiyle açtıran görevliler, Bulut'u ölü buldular.

Kalp rahatsızlığı olduğu bildirilen Elazığ nüfusuna kayıtlı Uğur Bulut'un cenazesi, Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

AYNI MAHALLEDE BİR ÖLÜ BULUNMA DAHA..

Bu arada, eşi çocuklarını ziyarete il dışına gittiği için Çilesiz Mahallesi Mıhlıdut Caddesi'ndeki evinde yalnız olan 62 yaşındaki Cahit M.'den de haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdiler. Saat 20.45 sıralarında eve giren görevliler ve yakınları Cahit M.'yi evde ölü halde gördüler.

Kalp rahatsızlığı ve son 3-4 gündür de grip olduğu belirtilen Cahit M.'nin cenazesi de Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Her iki olayda, maktüllerin kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılacağı, Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma yapıldığı bildirildi.

malatyahaber.com

FOTO: Polis memurunun ölü bulunduğu siteden (iha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hasan basri44 (2 yıl önce)
    Seccadesinin yanında elinde tesbihiyle bulmuşlar rahmetliyi. Allah(cc) makamını cennet etsin, kederli ailesine sabır versin. Malatya halkının çok sevdiği emniyetin göz bebeği çalışkan, vatansever bir polis abimizmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ates 44 (2 yıl önce)
    Mekanın cennet olsun ugur abi rabbim yakınlarına sabır versin
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim DAĞ (2 yıl önce)
    cok üzgünüm Allah ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. cok değerli bir abimizdi .vatanını bayrağını milletini seven kişidir ölüm sana yakışmadı be abi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Allah! Rahmet Etsin Kederli Ailesine Sabr-ı Cemil İhsan Eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Rabbim mekanını cennet eylesin, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Ölümün en belirgin gerçekliğı her daim bizi bulurken,polisimize Allahtan rahmet,yakınlarına sabırlar diliyorum.kısacık insan ömründe dünyevi işler yüzünden üzmeye üzülmeye gerek olmadığı aşikar,rabbim herkese hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Rahmet diliyorum mekanları cennet olsun diyorum ailelerine başsağlığı diliyorum,biz siramizi bekleyen insanların ibret almasını yaşadığımız dünyada paylaşımın,kardeşliğin, barışın, dostluğun olmasını temenni ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla