SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Polis Merkezi Önünde Silahlı Saldırı.. 2 Yaralı

Polis Merkezi Önünde Silahlı Saldırı.. 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Beydağı Polis Merkezi önünde beklemekte olan şahıslara tabancayla ateş açıldı. Olayda 2 kişi yaralanırken, polis 4 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen ilk bilgilere göre, olay saat 20.30 sıralarında Hastane Caddesi'ndeki Beydağı Polis Merkezi önünde meydana geldi. Açılan ateş sonucu O.D. ve O.K. adlı şahıslar bacaklarından yaralandılar. Yaralılar Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılırken, olaya müdahale eden polis ekipleri M.Y., O.Y., F.Y. ve V.Y. adlı şahısları gözaltına alındılar.

Yaralılardan O.D. polise verdiği ifadede, arkadaşları ile polis merkezi önünde konuşurken bir şahsın kendilerine ateş ettiğini söyledi.

Polis, olay yeri çevresine atılı vaziyette 1 tabanca buldu. Soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • isa (1 yıl önce)
    dikkat edin şuç işleyenlerin yüzde doksanı aynı ve sicili bozuk kişiler.hapishaneler kalkmalı yerine tekrardan ıslahaneler gelmeli.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Kurtlar vadisi Malatya (1 yıl önce)
    Böyle giderse malatya ya yatırım yapılmaz... Suç ve olaylar tavan yapmış. Özellikle bu silahları kim sokuyor onları cezalandırmak gerek. Öğrenci gelmez, iş adamı gelmez , yatırımcı gelmez. Toplumlar başarılı olursa yükselirler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent (1 yıl önce)
    Mafya işi epey abarttı kim dur diyecek
    %92
    %8
    Yanıtla
  • ne mafyası kardeşim bunlar sıradan sokak serserileri işte ne bekliyorsun ki malatya dolu böyleleri ile bir an önce alınmalı hepsi ortalık torbacı dolu
    %91
    %9
    Yanıtla
  • İşçi (1 yıl önce)
    Kurşun adres sormaz yanlışlıkla ya polise gelseydi.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • malatyanın yerlisi (1 yıl önce)
    Karakol'un önünde silah sıkma nedir ne günlere kaldık..
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mustafa Kemal (1 yıl önce)
    Bu devlete meydan okumadir mafyatik yapılar yok edilmeli
    %74
    %26
    Yanıtla