SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pompalıyı Kafasına Dayadı, Ortalığı Ayağa Kaldırdı

Pompalıyı Kafasına Dayadı, Ortalığı Ayağa Kaldırdı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da gece yarısı eline aldığı pompalı tüfek ile kendini vuracağını söyleyerek polisleri alarma geçiren şahıs, Cinayet Büro Amiri olay yerine geldiğinde pompalıyı bırakarak, amire sarıldı.

Olay Yavuz Selim Mahallesinde meydana geldi. 1+1 konutlarında bulanan bir kadının dairesine giden Ö.P. adlı şüpheli, burada kapı açılmayınca elindeki pompalı tüfek ile kendisine zarar vereceğini söyledi. 

Ekiplerin olay yerine gelmesi üzerine Yavuz Selim Mahallesi Yapraklık bölgesine kaçan Ö.P., burada bir elinde pompalı tüfeği tutarken, diğer elindeki cep telefonu ile bir kadın ile konuşarak sitemlerde bulundu.

Polisleri kendisine yaklaştırmayan ve bölgedeki apartmanlarda oturan vatandaşları da gece yarısı ayağa kaldıran Ö.P., için çok sayıda polis ekibi bölgeye geldi. 

İkna olmayan Ö.P., olay yerine gelen Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amiri’nin çelik yelek giyip yanına yaklaştığını görünce pompalı tüfeği bırakarak, cinayet büro amirine sarıldı ve kimseye zarar verme niyetinin olmadığını söyledi.

Sakinleşen Ö.P., polis tarafından hastaneye götürüldü.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: Burhan KARADUMAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Ali (7 ay önce)
    Kim bilir adamin ne derdi vardı yazık günah seviyormuş demekki
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 ay önce)
    Bilip bilmeden konuşmayın başınıza geldimi görürsünüz kim bilir adamin ne derdi vardı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (8 ay önce)
    Bence eksi puan verenler bu pompalı tüfekle ev basan adamla aynı kafa yapısına sahiptir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (8 ay önce)
    Üç kez ihtar ettikten sonra eli silahlı şahıslar şayet vurulmaz ise ülkeye güvenlik huzur asla gelmez
    %89
    %11
    Yanıtla
  • malatyalı (8 ay önce)
    silahı veya bıçağı bırakmayan kişiyi polis vurmalı bu yetki polise verilmeli.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Mehmet (8 ay önce)
    Abd de o kadar suç oranı var ki yasaları artık yok etme, öldürme emri vermiş.. cezaevine atıp besleyip ülkeye ve halkına zarar vereceğine yok et, ülke toplum düzgün yasasin mantığı mevcut.. Türkiye de artık gelmeli...
    %94
    %6
    Yanıtla
  • tek çare şeriat. ama bir çok suçlunun işine gelmez.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Cemil (8 ay önce)
    Türkiye Amerika mantığına geçmeli. Silah mı var? Vur. Delici kesici alet mi var? Vur. Eee tabi öncesinde uyaracak. Daha ne günler görecez hele durun. Bunlar iyi günler:)
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Mehmet (8 ay önce)
    Elinde pompalı ile birinin kapısına gidiyorsun, kapı açılmayınca telefon ile arayıp kendimi vururum diyorsun, kimseye zarar verme niyetim yok diyorsun bir de. Pompalı tüfeğin altını çiziyorum. Kapıyı açmayan kişi iyi kurtarmış kendini.
    %94
    %6
    Yanıtla