SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Pozisyona Girmekte Zorluk Çekmiyoruz Ama.."

0
Güncellendi - 2018-09-26 17:29:50
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Eren Tozlu, "Pozisyona girmekte sıkıntı çekmiyoruz ama son vuruşlarda bazı sıkıntılar oluyor. İlerleyen haftalarda bu şansızlığı kırdıktan sonra goller gelecektir" dedi.

Uzun bir sakatlık sürecinin ardından Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla yeşil sahalara geri dönen Eren Tozlu, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ligin altıncı haftasında sahalarında karşılaştıkları Çaykur Rizespor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren Tozlu, "Kendi sahamızda mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. İki haftadır kötü gidişimiz, aldığımız mağlubiyetler vardı. Kendi sahamıza ne olursa olsun kazanmak istiyorduk. Sıcak havada oynadık, zaman zaman istediğimiz şeyleri yapamadık ama neticesinde güzel bir galibiyet aldık. Mağlubiyetlerin ardından bizim için moral oldu. İnşallah ilerleyen haftalarda bu şekilde devam ederiz" ifadelerini kullandı.

Tozlu, uzun bir sakatlık süreci sonrası ilk maçına çıktığını ifade ederek, "Kamp döneminde uzun bir sakatlık süreci geçirdim. Ameliyat oldum, sonrasında da ilk defa bir resmi maça çıktım. Oyunda kaldığım süre zarfında da elimden geleni yapmaya çalıştım. Tabi şuan maç eksiğim var. İnşallah ilerleyen haftalarda forma şansı bulduğum sürece eksikleri giderip, takımıma daha fazla katkı sağlamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Golcü futbolcu, bir gazetecinin, 'Takım şuanda gol yollarında sıkıntı yaşıyor. Takımın Süper Lig'e yükselmesinde senin ciddi katkıların oldu. Eren Tozlu golleriyle ne zaman dönecek?' sorusuna, "Pozisyona girmekte sıkıntı çekmiyoruz ama son vuruşlarda bazı sıkıntılar oluyor. İlerleyen haftalarda bu şansızlığı kırdıktan sonra goller gelecektir. Önemi olan takımın galip gelmesi ama şansızlığı kırdığımız zaman inşallah gollerde gelir" cevabını verdi.

Ligin yedinci haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacakları karşılaşmayla ilgili de değerlendirmede bulunan Tozlu, şunları söyledi:

"Bizim için zor bir maç olacak. Şuan lider durumdalar. Deplasmana puan ya da puanlar için gideceğiz. Hazırlıklarımıza başladık, inşallah deplasmandan da puan ya da puanlar alıp, daha sonra içeride oynayacağımız Demir Grup Sivasspor maçından istediğimiz sonucu alarak, milli takım arasına rahat bir şekilde gireriz."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız