SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Prof.Dr. Görür, 4.3'lük Depremi Yorumladı.. 'Yüklenmiş Olabileceğini Gösteriyor'

Prof.Dr. Görür, 4.3'lük Depremi Yorumladı.. 'Yüklenmiş Olabileceğini Gösteriyor'
A- A+ PAYLAŞ

19 Şubat Pazartesi günü saat 12.23'te Doğanşehir ilçesi sınırlarında meydana gelen, büyüklüğünü AFAD'ın 4.3, Kandilli Rasathanesi'nin ise 4.1 olarak duyurduğu depremle ilgili değerlendirme yapan, Deprem Uzmanı Jeolog Prof.Dr. Naci Görür, bu depremin Doğanşehir fayı üzerinde meydana geldiğini, 6 Şubat depremlerinin etkisini taşıyabileceğini söyledi.

Prof.Dr. Görür, sosyal medya hesabından konuya ilişkin, "Malatya, Doğanşehir- Söğüt'te 4,1 deprem oldu. Deprem Doğanşehir fayı üzerinde. Son zamanlarda depremlerin batıya, yani Doğanşehir ve Malatya Faylarına doğru kayması bu yörenin 6 Şubattan sonra yüklenmiş olabileceğini gösteriyor." paylaşımını yaptı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Malatya ĺı jeoloji mühendisi (2 ay önce)
    Bu hoca tamamen twitter üzerinden şov peşinde. 6 şubat Kahramanmaras Pazarcık depremini ben söyledim diyor.Madem biliyor 6 Şubatda meydana gelen 2. depremi Elbistan Çardak fayını neden söylemedi.2020 Elazığ depreminden sonra bizler bile Gölbaşı Türkoğlu segmenti kırılacak diye yüzlerce kez söyledik.Çunku 6 şubata kadar en son kırılışından 510 yıl geçmiş tabiki kırılacak ve Maraş depremi meydana gelecek.Bizde tam 4 yıl önce halkımıza söyledik simdi bende bildim demeliyimiyim.Jeolojide kimse kesin ifade kullanamaz .Tarihsel tahmin edebilirsiniz.Bu kişi tamamen insanlara travma yaşatıyor.O kadar jeoloji mühendisi sahada çalışarak incelemeler sonrası görüşlerini paylasti.,ama bu hoca bir kez bile sahaya çıkmadan tweet atarak insanlara psikoljik travma enerjisi yüklüyor (fayların birbirlerine enerji transferi gibi).
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Siz bir mühendis olarak bilim adamını suçluyor musunuz? Malatyalı jeoloji mühendisi? Kim Ahmet mi Mehmet mi? Kim? Ne zaman neyi söylediniz? Elazığ depreminden sonra Naci hoca gerekli tedbirlerin alınmasıyla ilgili uyarılarda bulundu. Saatini vaktini Allah'tan başka kim bilebilir? Yaşadığımız 2. depremin akibetine ve olmasına deprem uzmanlarında şaşırıyor. Madem mühendissiniz bence bilim insanlarına daha saygılı yaklaşın.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • malatyalı jeo (2 ay önce)Nur isimli kullanıcı yorumuna
    nur hnm bakıyorum sen herkesin yorumuna muhalefetsin sen başka Bışi yapamıyorsun muhalefete devam et
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Olabilirim evet sen bunu yazana kadar kendini açıklayabilirsin!
    %67
    %33
    Yanıtla
  • kadir (2 ay önce)
    hocam artık sanada inanmıyorum neden dersen 4.3 lük doğanşehir depreminde sen başka diyorsun başta Prof. Dr. övgü ahmet ercan ve diğer deprem uzmanları bu doğanşehir 4.3. lük deprem 6. şubat depremin artçısı kokulacak durum yok diyor sen başka diyorsun
    %73
    %27
    Yanıtla
  • İnanmak istediğine inanıyorsun ondan
    %40
    %60
    Yanıtla
  • nur hanım inanmak istediğine ondan diyosun ama alakası yok. naci hoca tvnette aynen şunları dedi malatyada artık yüzyıllar deprem olmaz olsada yıkıcı gücü kalmadı çok zayofladı malatya rahatladı dedi aynı hoca tunceliye gitti bu defa başka söyledi. naci hoca bir ara adana ve kıbrıs çok dikkat etsin dedi şimdi oraları demiyor cenabı allah hiç bir yere deprem ve felaket vermesin ama her kafada bi ses çıkıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (2 ay önce)
    Bu adam etkileşim bağımlısı primcinin teki. Konyada bile büyük deprem bekliyorum dedi :D Ülkenin her yerini teker teker sayıyor sonra da ben demiştim diyor. 6 şubatı bildi falan demeyin 6 şubat tamamen göz göre göre geldi ama kimse umursamadı. Onlarca deprem bilimci söylemiş geçmişte izledim hepsini. Şu anda bu naci dışında kimse malatyada yeni bir büyük deprem beklemiyor. Müsterih olunuz.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Bu adam dediğin bilim insanı ve senin gibi cahillere laf anlatmaktan bıktı bence. 6 Şubat on göz göre göre geldiğini anladığına göre daha öncede yaptığı uyarıları dinledin takip ettin demek. Söylediklerinle çelişme ve bilime inan
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Göz göre göre geldiğini bildiğine göre daha önceden yapılan uyarılarıda duymuşsun demektir . Söylediklerinle çeliştin ama sen yine de bilime inan
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Btmedi (2 ay önce)
    Ne btnez faymış biri bltmeden diğeri
    %88
    %12
    Yanıtla