SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Prof.Dr. Görür Bir Kez Daha Çelikhan- Erkenek Fayına Dikkat Çekti

Prof.Dr. Görür Bir Kez Daha Çelikhan- Erkenek Fayına Dikkat Çekti
A- A+ PAYLAŞ

Osmaniye'de Salı akşam saatlerinde meydana gelen depremle ilgili değerlendirme yapan Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından depreme ilişkin açıklamada bulundu. Görür, bir kez daha Çelikhan- Erkenek fay hattına dikkat çekerek, bu depremlerin söz konusu hatta stresi artırdığını bildirdi.

Görür, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Arkadaşlar demin Osmaniye, Çerçioğlu/Düziçi’nde 5,0 deprem oldu. Deprem Doğu Anadolu Fay Zonu içerisinde. Daha önceden de belirttiğimiz gibi, bu fay zonunun Çelikhan-Erkenek, K. Maraş-Adana hattı daha çok stres biriktirmektedir. Geçmiş olsun. Sevgiyle" ifadelerine yer verdi.

malatyahaber.com- cumhuriyet.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Akpınar ,Cezmi Kartay, Cengiz Topel de onlarca bina ağır hasarlı ama gel gör ki girmeye bile korktuğum Mecidiye İş Hanına makyaj yapıyor belediye
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Akıl nerede? (1 yıl önce)
    Konserler, festivaller, reklamlar, malum ödüller afişli Selahattin bey deprem olursa yine bir depremzede ile resim çekip bilboardları doldurur. Yahu yetmez mi hala akıllanmadık mı?
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Bu adamı kimse dikkate almıyor ama inşallah ben söylemiştim kelimesini duymayız.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Kernekli (1 yıl önce)
    Peki Malatya depreme ne kadar hazır?
    %95
    %5
    Yanıtla