SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Profesyonel Ligler Sona Erdi

0
Güncellendi - 2018-05-29 05:32:19
Profesyonel Ligler Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig play-off final maçıyla 2017-2018 sezonunun tamamlandığı profesyonel liglerde 12 takım bir üst lige çıktı, 21 ekip ise liglere veda etti. Türkiye'de profesyonel liglerde 2017-2018 heyecanı play-off maçlarıyla tamamlandı.

Liglerde en son bir üst lige yükselme başarısı gösteren ekip,  Mersin'de oynanan TFF 2. Lig play-off finalinde Sakaryaspor'u 2-1 yenerek Spor Toto 1. Lig'e çıkan Afjet Afyonspor oldu. Profesyonel liglerde 12 takım bir üst lige çıkarken, 21 ekip liglere veda etti.

Galatasaray'ın şampiyonluğa ulaştığı Süper Lig'de Gençlerbirliği, Osmanlıspor ve Kardemir Karabükspor takımları küme düştü. Bölgesel

Amatör Lig'den 9 ekip ise gelecek sezon TFF 3. Lig'de yer almaya hak kazandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız