SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'ye Modern Mezbahane

0
Güncellendi - 2018-08-26 19:29:11
Pütürge'ye Modern Mezbahane
A- A+ PAYLAŞ

Tarım ve hayvancılık sektöründe bölgenin lokomotifi konumundaki Malatya’da hizmet ve yatırımlarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Pütürge ilçesine modern bir kesimhane (mezbahane) kazandırdı.

Mobil Kesim Ünitesi’nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılışa Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Pütürge Kaymakamı Erkan Savar, İstanbul Esenler İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, bazı daire başkanları, şube müdürleri, STK temsilcileri, muhtarlar, TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın, “Birlikte Yürüyeceğiz” projeleri arasında yer alan Pütürge Mobil Kesim Ünitesi’nde Pütürgeli vatandaşlar ilçe merkezinden ayrılmadan veteriner kontrolünde büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarının kesimini bu tesisten faydalanarak yapabilecekler.

112 projeden biri daha açıldı

112 projeden birinin daha hizmete açıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Biz dilimizden Memleket Emektir sloganını hiç düşürmüyoruz. Emek vererek, emek vereceklere öncülük ediyoruz. Yaptığımız modern tesis ilçemizde hayvancılık sektörünün gelişmesine katkılar sağlayacağı gibi milli sermayenin de büyümesini sağlayacak” dedi.

Kesimler hijyenik ortamlarda yapılacak

Duaların okunmasıyla birlikte kurdelesi kesilen ve hizmete başlayan mobil kesim ünitesini gezen konuklar, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ettiler. Pütürge ilçe merkezinde yeni TOKİ konutları bölgesine yapılan mobil kesim ünitesinde, hijyenik ortamlarda büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesimleri yapılabilecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • taner bekmezci (5 yıl önce)
    Yahu Allah aşkına!..Toplu konutlara bu kadar yakın mesafede kesimhane mi olurmuş?..Pötürgeye gerçekten çok güzel bir yatırım.emeği geçenlere teşekkürler.. Lakin,kesimhanelerin toplu konutlara bu denli yakın olması yanlış olmuştur..
    0
    0
    Yanıtla