SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rahman Buğra Hatayspor'la Anlaştı

0
Güncellendi - 2020-01-11 16:50:58
Rahman Buğra Hatayspor'la Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig lideri Hatayspor, Yeni Malatyaspor'dan Rahman Buğra Çağıran’ı sezon sonuna kadar kiraladı.

Antalya’da kamp çalışmalarını sürdüren Hatayspor, Yeni Malatyaspor’da forma giyen 25 yaşındaki Rahman Buğra Çağıran’ı sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı. Gerçekleşen imza töreninde Hatayspor İdari Menajeri Murat Bereket ve Hatayspor Yöneticisi Aydın Toksöz hazır bulundu.

Transferle ilgili Hatayspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, “Kulübümüz, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor'da forma giyen Rahman Buğra Çağıran ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzalamıştır. Oyuncu aslen orta saha oyuncusu olup birçok mevkide görev yapabiliyor” ifadelerine yer verildi.

Hatay, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Çavuşoğlu (4 yıl önce)
    Burda Rahmana büyük kayıp diyenler Rahmanın Kahvedeki Okey Arkadaşlarıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Y demirtas (4 yıl önce)
    2 hazırlık maçında 2 mağlubiyet 0lmaz . Bence yol yakınken hocanın değiştirilmesi gerekir. Super lige bu hocallla zor. Süper lig düzeyinde hoca getirilmesi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedir (4 yıl önce)
    Yorumlara bakınca şu atasözü aklıma geliyor kel ölür sırma saçlı olur kör ölür Badem gözlü olur Burda yorum yazanlar ya Rahman buğdayı hiç izlememişler ya da yukarıda yazan atasözünün açıklama kısmına giriyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    Ya üzerine koymayan yeteneği kısıtlı oyuncu Rahman ama Hataysporda rahat oynar Hatta değer kazanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    2 tane pek iyi olmayan sol bek varken sol bekte değerlendirilebilirdi sağ bek sol bek orta saha neredeyse her yerde oynayan bir oyuncuyu göndermek mantıksız geliyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklisin aslinda sakıp ve erkankaş dan solbek de daha iyiydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Büyük kayıp. İşte böyle yetenekleri kısıtlı oyuncuları gönderin gittsin hemde satın alma opsiyonu ile.
    0
    0
    Yanıtla