SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rektörden Kızılay'a 500 Gıda Kolisi

0
Güncellendi - 2020-04-29 03:45:42
Rektörden Kızılay'a 500 Gıda Kolisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, ülke olarak zor bir süreçten geçilen bugünlerde ihtiyaç sahiplerine dağıtılması adına Türk Kızılay Malatya Şubesine bireysel olarak bağışta bulundu.

Rektör Karabulut’un şahsi olarak bağışladığı 500 adet gıda kolisi, Üniversitenin Genel Sekreteri Doç. Dr. Özlem Altuntaş tarafından Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu’ya teslim etti. Bağış yapılan gıda kolilerini teslim alan Kızılay Şube Başkanı Soylu, duyarlılığından dolayı Rektör Karabulut’a teşekkür ederek, “İnşallah devlet millet işbirliği ile bu süreci bertaraf edeceğiz. Buruk bir şekilde girdiğimiz Ramazan ayında ihtiyaç sahibi tüm ailelere ulaşma gayretindeyiz. Bu yıl korona virüs salgını nedeniyle işlerini kaybeden vatandaşlarımızın da yanında oluyoruz. Hayırsever vatandaşlarımıza çağrıda bulunduk, sağ olsunlar Turgut Özal Üniversitemizin Rektörü Aysun hanım da bu çağrımıza sessiz kalmadı ve bireysel olarak yaptığı bağışını bizlere ulaştırdı. Bizlerde bu bağışları en ücra köşemizde yaşayan ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza ulaştıracağız” diye konuştu.

Başkan Soylu, daha sonra bağış makbuzunu Genel Sekreter Altuntaş’a teslim etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • kadir (4 yıl önce)
    bu hesapta bir yanlış var sanki 500 koli*150=75.000TL eğer doğruysa helal olsun ama kişisel bağışların gizli yapılması ve resmi idari işlerin başına özel işlerini yaptırmaması daha anlamlı olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sende yap gizli yap. Seni bu kadar germesini bir anlamı olmalı demi.
    0
    0
    Yanıtla