SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saadet Partisi İl Başkanlığının Bayramlaşma Programı

Saadet Partisi İl Başkanlığının Bayramlaşma Programı
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı Geleneksel Bayram Buluşması gerçekleştirdi.

Buluşmada konuşma yapan Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, birlik beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı. Milletin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlayan Canbay, insanlığın ve İslam âleminin Gazze sınavından geçtiğini söyledi.

Canbay, "Filistin’li kardeşlerimizin Ramazan’ın manevi iklimini cihadın zirvesi Şehadet ile taçlandırdılar. Zulme işgale ve kuşatmaya canları pahasına direnerek bu sınavın kazananı oluyorlar. Gazze'de yaşanan insanlık dramı karşısında asıl imtihanın Müslümanların ve insanlığın verdiğini vurgulayan Canbay, "bu sınavın kaybedeni bu zulme seyirci kalan sessiz ve duyarsız kalan Müslüman liderler ve işbirlikçi yöneticilerdir" dedi.

İslam coğrafyasında yaşanan gelişmelerin bayram sevinçlerini hüzne dönüştürdüğünü kaydeden Canbay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gazze’de işgal ve katliam, Arakan’ da gözyaşı, Somali’de açlık... Başımızı nereye çevirsek bir yetimin feryadını, bir mazlumun çığlığını duyuyoruz. İnşallah bu bayram, İslam âleminde bir uyanışa, bir dirilişe, İslam âlemindeki gözyaşının sona ermesine, bir an evvel İslam birliğinin ve adil bir dünyanın kurulmasına vesile olur."

Programda bulunan 27. Dönem Konya Milletvekili ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Abdulkadir Karaduman da, "Harim-i ismetimiz Filistin’imiz başta olmak üzere, bütün mazlum coğrafyaların, hasseten zihinlerimizin ve gönüllerimizin her türlü esaretten kurtulmasına vesile olması duasıyla Ramazan Bayramı’mız mübarek olsun. Kudüs özgür değilse, herkes tutsaktır.”  dedi.

Daha sonra partililer bayramlaştı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bir tost (2 hafta önce)
    Saadet partisi diye bir parti kaldı mı ki Yazık ettiler Adını değiştirseler bari
    %100
    %0
    Yanıtla