SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Sadece Final Değil, Kupayı da Almak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2019-03-01 17:16:48
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut,  Ziraat Türkiye Kupası'nda 'biz final oynamak istiyoruz' dediklerini hatırlatan bulur, "İnşallah bu sene gerçekleşecek. Sadece final değil, kupayı da almak istiyoruz" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilerle bir araya gelen Bulut, kupada yarı finale kalmaları, Medipol Başakşehir ve sakatların durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başarılı teknik adam, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale kaldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Sezon başında eksik kadroyla başladık. Transferler geç geldi. Lige o şekilde başladık ama iyi başladık. İkinci yarıda aynı şekilde oldu, istediğimiz transferleri zamanında getiremedik. Birinci ve ikinci opsiyonlarımız gerçekleşmedi. Üçüncü ve dördüncü opsiyonlarımızı gerçekleştirmeye çalıştık. Onlardan birkaç tanesini alabildik. Orada da birkaç transferimiz bize geç katıldı. Her şeye rağmen ikinci yarıda ilk maçımızı Göztepe'ye karşı kazandık ama sonrasında bir mağlubiyetimiz oldu. Ondan sonraki süreçte maalesef yaşadığımız sakatlıklar 8'e kadar çıktı. Bizi biraz geriye attı ama ne olursa olsun Göztepe'yle oynadığımız kupa maçında eksik olmamıza hatta ısınmada Murat Akça'nın tekrar sakatlanmasıyla sistemi tekrar değiştirmek zorunda kaldık. Nitekim 120 dakika boyunca sahada olan futbolcularım en iyi mücadeleyi verdiler. 'Biz final oynamak istiyoruz' dedik, inşallah bu sene gerçekleşecek. Sadece final değil, kupayı da almak istiyoruz" dedi.

Yarı finalde Galatasaray ile karşılaşacaklarını anımsatan Bulut, "Önümüzde zorlu bir rakip var. Orada da hem deplasman hem de evimizde oynayacağız. İstediğimiz skorları alıp, adımızı finale yazdırmak istiyoruz" diye konuştu.

Bulut, bir gazetecinin 'yaşanan sakatlıkları neye bağlıyorsunuz?' sorusuna, "Çoğu sakatımız darbeden olan sakatlıklar. Bir kaç arkadaşımızın da yoğun program çünkü 3 günde bir maç oynuyoruz. Bi rde zeminin şartlarını herkes görüyor. Zemin hava şartlarından çok sert olduğundan dolayı bu yıl 3 günde bir maç oynayıp, sert zeminde antrenman yaptığınızda adaleler etkileniyor. Bu da bizim 3-4 futbolcumuzda gerçekleşti ama diğer sakatlıklar darbeden dolayı" cevabını verdi.

Başarılı teknik adam, bir diğer gazetecinin ise 'Çaykur Rizespor maçı sonrası 'Adalet istiyorum, gerisini siz tamamlayın' demiştiniz. Bir şey değişti mi?' sorusuna ise "Çaykur Rizespor maçı sonrası VAR ile ilgili bir kaç söz sarf ettim ama meslektaşım Okan Buruk bunu yanlış anladı ve benimle ilgili konuştu. Ona da buradan mesaj göndereyim; bize verilmeyen penaltı pozisyonunu bir izlesin, topa ilk kim dokunuyor, kendi kararını kendisi verir. Okan hoca işini iyi yapan bir tek direktör ama hakemlerden kendisi de dert yandı ve ceza aldı, onun da düşünmesi lazım" cevabını verdi.

Bulut, Medipol Başakşehir karşılaşmasıyla ilgili ise şu değerlendirmelerde bulundu:

"Başakşehir'in konumu, elindeki kadrosu ve kalitesi belli. Tabi biz onlarla şampiyonluk yarışında değiliz. Onların ve bizim konumlarımız farklı. Biz şuan bulunduğumuz konumdan mutluyuz, beşinci sıradayız. Üst sıralarda ne kadar kalabilirsek kalmak istiyoruz. İlk yarı bittiğinde ve bu takım 29 puanda olduğunda, 'İkinci yarı başladığında ilk 7-8 haftayı atlatalım, ondan sonra gerçek hedefimiz ortaya çıkacak' dedim, o durumdayız. Tabi ki Başakşehir karşısına çıkıp, eksik olmamıza rağmen sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Oradan da galip gelmeye çalışacağız. Ama maçı kaybetmemek istiyoruz, en azından 1 puan almak istiyoruz."

Bulut, bir gazetecinin 'Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören istifa etti. Bu durum futbolumuza nasıl yansır?' sorusuna, "Tabi ki üzücü, sonuçta federasyon başkanımız ayrıldı. Hocası ayrıldı, yazılıp çizildiğine göre Şenol hoca milli takım hocalığına geçecek. Kendisini tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Federasyon başkanı istifa etti ama onun yerinde olacak kişinin adı zaten belli, göreve o gelecek. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sonuçta bir sistem var ve o sistemin aynı şekilde devam edeceğine inanıyorum" cevabını verdi.

Kamara'nın sağlık durumuyla ilgili bir rapor beklediğini ifade eden Bulut, "Erkan Kaş, Donald bizimle antrenmana katıldı. Murat Akça'da antrenmanda yer aldı. Kamara'nın durumuyla ilgili bende sağlık heyetinden bir rapor bekliyorum" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • GOL GOL (5 yıl önce)
    siz alîn kupayı Ben Size Gurban olurum Değerli hocam sayın Başkan bizlere uzun yıllar unuttuğumuz başarıları yaşatıyorsunuz uzun yıllar hep düşme korkusu vor görünen bei takimdık sizleri bize hayat verdiniz can cesaret verdiniz yılarca bize düşmanca hain hakemlerini gönderen alçak ulusoy mafyasının bile belini kırdınîz tek kelimeyle bugün emeği geçen Herkese minnet duygularımîzı sunarız selamlar Frankfurt. vahap
    0
    0
    Yanıtla
  • Nabi Şavata (5 yıl önce)
    Erol hocamı, bu kadro darlığında takıma oynattığınfutbol ve taktik açısından tebrik ediyorum, sakatlar takıma dönene kadar kimse , hucum futbolu beklemesin. Önce gol yememek, desanfif futbol, kontratakla bulabilirsek gol. TEBRİKLER EROL HOCAM
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Hocam En iyisi hedef belirlemek bunun için sizi tebrik ederim hocam..Hepimiz kaptan olamayız, bazılarımız tayfa olmaya mecburuz.Dünyada hepimiz için bir şey var.Yapacağımız iş, size en yakın olan iştir.Cadde olamazsan patika ol.Güneş olamazsan yıldız ol.Kazanmak, yahut kaybetmek ölçü ile değildir.Sen her neysen, onun en iyisi olmalısın. Bir amaç olmaksızın, sırf yaşamak için yaşamaya ne gerek var. Kendi varlığını bile amacına feda edebilen insan iradesine karşı hiçbir şey direnemez. Başarı için plan yapmıyorsanız,o zaman hükmen başarısızlığı planlıyorsunuz demektir. Hayat bir yolculuktur ve sevgiye ulaşılmadığı sürece, hiçbir yere ulaşmayan bir yolculuk olarak kalır. Sürekli daireler çizilir ve insanın “Ben ulaştım. Olmak için geldiğim şey oldum. Tohum çiçeklerini verdi” dediği mutluluk anı hiç gelmez. Sevgi hedeftir, hayat da yolculuk. Ve hedefsiz yolculuk nevrotik ve gelişigüzeldir; yönü yoktur… Bir gün kuzeye gidersin, öbür gün güneye; her şey rastlantısaldır, herhangi bir şey seni herhangi bir yere götürebilir. Hedef belirli değilse, sürüklenen bir tahta parçası olarak kalırsın. Çok uzak bir yıldız da olabilir önemli değil ama belirli olmalı. Uzaksa sorun değil, ama malatyaspor o kupa finalinde inşallah orada olmalıyız malatya tabiriyle gadasını aldığım ha böyle olun şehride motive edin havaya sokun hocam sonsuz başarılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer öztürk (5 yıl önce)EROL isimli kullanıcı yorumuna
    Makale yazmışsın mübarek, bu memlekette ne kadar filozof var yaa
    0
    0
    Yanıtla