SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadık Çiftpınar Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı

Sadık Çiftpınar Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un, kendi sahasında Kasımpaşa ile oynadığı ve 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın 76. dakikasında taraftar tepkisi üzerine, oyun alanını terketmek isteyen, ancak iki takım oyuncuları tarafından engellenen, 3 dakika sonra da kenar yönetimi tarafından oyundan alınan Sadık Çiftpınar'ın, süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Yeni Malatyaspor'a sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen, ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Sadık Çiftpınar'la ilgili karar, kulübün sosyal medya hesabından "Profesyonel Futbolcumuz Sadık Çiftpınar, bugün oynanan Kasımpaşa SK müsabakasındaki disiplinsiz davranışı sebebiyle süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."açıklamasıyla duyuruldu.

Sadık Çiftpınar, 19 Şubat'ta Malatya'da oynanan  Öznur Kablo Yeni Malatyaspor- Antalyaspor maçından sonra da, taraftarlarla gerginlik yaşamış, taraftara yönelik hakaretleri nedeniyle PFDK tarafından 3 maç oynamama ve 17 bin 500 TL para cezası almıştı. Çiftpınar, cezasını tamamladıktan sonra Kasımpaşa maçında kadroda yer almış, kaptan olarak sahaya çıkmıştı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Sadık Çiftpınar, taraftar tepkisi üzerine oyun alanını terketmeye çalışmış, iki takım oyuncuları tarafından engellendikten 3 dakika sonra kenar yönetimi tarafından oyundan alınmıştı. (iha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Serdar (2 yıl önce)
    Neden sadece kadro dışı bir an önce takım ile ilişiği kesilmelidir. Ayrıca bu soğuk havada Malatya taraftarı olarak kendini zanneden be çok ağır küfürlü konuşan taraftarlar da tespit edilip ve pasoligleri de iptal edilmeli Malatya yı her iki tarafta temsili kesilmelidir Gelelim Adil Başkan a Artık yeter kulüp malın mı malın sa söyle bilelim Eğer yok Malatya spor Malatyalıların ise bırak git yanlız giderken sen ekibini de al git yanında götürmen gerekenler kimler siz iyi bilirsiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aydın (2 yıl önce)
    Biz bu filmleri daha öncede görmüştük. Samsun da oynayan CELİL bize el hareketi yaptı transfer ettik.Diyarbakir maçında kaleci ŞENOL ve Stoper Serkan da aynı işlevsel görevleri yapmuslardi. Onları da transfer ettik.Malatya taraftarı olarak böyle şeyleri çok gördüğümüz için normal karşılıyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • F-P (2 yıl önce)
    Önce ahlak sahibi olacaksın ondan sonra futbolcu! her hareketinde hata yaptın adam kaçırdın rezil bir oyun oynadın ama sanki hiçbir şey yapmamış gibi de tepki gösterilmesin istiyorsun, oraya gelen adam aylık 4 bin liraya günde 12 saat çalışıyor ve haklı olarak iyi oyun bekliyor böyle terbiyesizlik değil.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Sadık ı sadık yapan malatyaspordur 3.ligden alıp buralara getiren fenerbahçeyi gösteren malatyadır malatyaspordur.ahde vefa diye bir şey var profesyonelliğe futbolcuya insanlığa ve bir babaya yakısacak hareket değil senın bu hareketını yarın cocukların izleyecek kendinle gurur duymalısın dostum sen o hareketi orda bulunanlara değil tüm malatyaya yaptın malatyada seni unutmayacak..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Taraftarlara yaptığı ahlaksız hareketten sonra süresiz kadro dışı değil, süresiz bu şehirden ve takımdan uzaklaştırma cezası almalıydı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Kesinlikle bu ahlak yoksunu oyuncuyu sahaya çıkaranda kabahat.Her maç sahada tel tel dökülen amatör lig oyuncusu düzeyinde bir futbolcu profili sergileyen sadık bir daha asla o formayı giymemeldir.layık olduğu yere gidebilir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (2 yıl önce)
    Yaa bizim günahımız Malatyalı ve Malatyasporlu olmak mı bunların hiç birini hakk etmiyoruz Başkan başkan gibi değil oyuncular bir başka derrt zemin desen bakım yok haram zıkım olsun Inşallah iyi bir şekilde geliriz yine Ömrümüz yeterse o güzel günleri görürüz inşallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Metoo (2 yıl önce)
    Yarin baska bir futbolcu sortunu indirse ne olacak..cok buyuk bir yonetim boslugu var..kadro disi kalmasi yetersiz baskanla beraber malatyayi terketmeleri lazim..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)
    parayla adam olunmaycağını bir kez daha gösterdi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Taraftara edep yerini gösterdi sonrasında çıkmak istedi youtube'de, twitter'de videosu var resmen terbiyesizlik kendi ailesi çocuğu var baba olan adam bunu yapar mı? Sabahtan akşama kadar fahri kayahanda fink atıyorlar ne atreman ne bişey bu ne ya terbiyesizler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ben efsane Malatyasporlu yarından tezi yok tamamına yakınını gönderin ama önce bizi bu durumlara düşüren başkanı gönderin teşbihte hata olmaz rahmetli babam derdiki at sahibine göre kişner , böyle başkana böyle oyuncu ne diyeyim tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, diğer bir konu takım bu hallerde 4 sayın vekilimiz ve sayın belediye başkanımız olayı seyrediyorlar.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Yaptığınız tek şey hoca göndermek oyuncu göndermek ah birde sizin gittiginiz günü görsek diyeceğim ama bu saatten sonra gitsenizde hiç bir şey değişmez,esas hata sadigin bu takıma tekrar alınması idi sadık fizik gücüne dayalı oynayan bir oyuncudur Fener'e gittikten sonra kadroya giremedi sakatlık geçirdi kısacası mental olarak bitmiş bir oyuncu idi yani sadık bizden giden sadık değildi kardeşim fizik olarak hazır olmayan sadigi niye oynatiyorsun seyircinin önüne atıyorsun zaten dusmusuz cek caklarla bizi avututmaya çalışıyorsunuz .
    %90
    %10
    Yanıtla
  • SinanA (2 yıl önce)
    TV den izlerken üzülmüştüm, ama yaptığı hareketi sosyal medyada görünce fikrim değişti. İsminin üçüncü harfini p harfi ile değiştirsin.
    %100
    %0
    Yanıtla