SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Sağlam'dan Terim Değerlendirmesi

0
Güncellendi - 2017-07-28 16:48:01
Sağlam'dan Terim Değerlendirmesi
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Bizlere verilen güveni boşa çıkarmamak ve görevimizi layıkıyla yerine getirmek adına çalışıyoruz” dedi.

Sağlam, sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden ayrılan Fatih Terim’in ayrılığı ve Evkur Yeni Malatyaspor’daki son durumu değerlendirdi.

Tecrübeli teknik adam, Terim’in milli takımdan ayrılmasına ilişkin, “A milli futbol takımımızın başında yer alan Fatih hoca (Fatih Terim) için alınan bu karar umuyorum ki Türk futbolu adına hayırlı bir karar olur. Türkiye Futbol Federasyonumuz (TFF) ülkemizde bu görevi layıkıyla yapabilecek antrenörler içinden milli takımımıza katkı sağlayacak bir ismi göreve getirecektir” ifadelerine yer verdi.

Evkur Yeni Malatyaspor’daki son duruma da değinen Sağlam, şunları söyledi: “Teknik direktörlük görevini yürüttüğümüz Yeni Malatyaspor’un taraftarları ekibimize güveniyor ve yeni sezonda bizlerden başarı bekliyor. İyi bir sezon geçirmek adına hazırlıkları sürdürdüğümüz bu dönemde bizlerin de yapması gereken tüm enerjimizi bu doğrultuda harcamak. Bizlere verilen güveni boşa çıkarmamak ve görevimizi layıkıyla yerine getirmek adına çalışıyoruz. Osmanlıspor maçı ile başlayacağımız Süper Lig’in 2017-2018 sezonunda alacağımız güzel sonuçlarla Malatya halkını sevindireceğimize inanıyoruz.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • fbay (6 yıl önce)
    hocamıza güveniyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (6 yıl önce)
    Bu kadro ile bu görevi layıkla yerene getireceğini sanmiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • gokler789 (6 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    gayipten habermi aldın
    0
    0
    Yanıtla