SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Ertuğrul Sağlam'ın Annesi Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2017-06-28 17:16:46
Ertuğrul Sağlam'ın Annesi Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Bolu'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın 74 yaşındaki annesi Fatma Sağlam, Düzce’de toprağa verildi.

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam‘ın annesi Fatma Sağlam (74) dün Bolu’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Anne sağlam için Düzce’nin Akçakoca ilçesi Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törende taziyeleri kabul eden Ertuğrul Sağlam’a eşi ve kardeşleri eşlik etti. Cenaze törenine ayrıca Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ve bazı futbolcular, Bursasporlu eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, spor camiasının önemli isimleri, Düzce protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal cenazeye çelenk gönderdi.

Törene katılan iki kulübün yöneticileri, Ertuğrul Sağlam’a taziyelerini ilettiler. Anne Sağlam’ın cenazesi kılınan namazın ardından Beyhanlı köyündeki aile mezarlığına defnedildi.

Düzce, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Alican (6 yıl önce)
    Merhumeye Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dilerim..Mekanı cennet olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (6 yıl önce)
    Allah gani gani rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • çetin (6 yıl önce)
    rabbim merhametiyle muamele etsin ,başınız sağolsun ertuğrul hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Allah rahmet etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    ALLAH Rahmet eylesin kalan larına Allah sabır versin,başınız sağ olsun.........
    0
    0
    Yanıtla
  • gercekler (6 yıl önce)
    Merhumeye Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabirlar diliyorum. "Her nefis mutlak ölümü tadacaktir."
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (6 yıl önce)
    Rabbim mekanini cennet eylesin fatma teyzemizin. Başımız sağolsun ertuğrul hocam. Rabbim size sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla