SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pitbull Otomobille Kıstırılarak Yakalandı

0
Güncellendi - 2018-07-17 05:47:04
Pitbull Otomobille Kıstırılarak Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da pitbull cinsi bir köpek girdiği kahvehanede 2 kişiyi ısırarak yaraladı. Saldırgan köpek kaçtıktan bir süre sonra araçla kıstırıldıktan sonra yakalanabildi.

Edinilen bilgiye göre, gece yarısı pitbull cinsi sahipsiz bir köpek, Büyük Hüseyinbey Mahallesi Turfanda Sokak'ta kahvehaneye girdi. Burada bulunan vatandaşlara saldıran köpek 2 kişiyi ısırarak yaraladı. Büyük paniğe neden olan olaydan sonra sokağa çıkan köpek yoldan geçen bir araç tarafından kıstırıldı. Kaldırıma kıstırılarak etkisiz hale getirilen saldırgan köpeğin alınması için polis ekipleri belediye görevlilerine bilgi verdi.

Kısa süre sonra olay yerine gelen belediye ekipleri, kıstırılan köpeğe sakinleştirici iğne vurdu. Daha sonra köpek tasma takılarak araca konuldu ve hayvan barınağına götürüldü.

Pitbull saldırısında yaralanan H.G. ve M.Y.T. ise ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı. Burada ilk tedavileri yapılan 2 yaralı daha sonra intaniye servisinde gözlem altına alındı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Efe (5 yıl önce)
    Malatyadayım yıllardır pitbull besliyor fırsat buldukça gezdiriyorum hiçbirgün saldırı vakası yaşamadım köpeklerime güvenmeme ragmen agizliksiz zincirsiz cikartmiyor insanları tedirgin etmiyorum. Kimsenin zevki kimsenin korkusu olamaz. Olaya konu olan kopekde saniyorum zincirini fln kırdı yada baş edilemediğinden sokağa terk edildi iyi ihtimal uyutulur diger iyi ihtimal barinakda diger canlar gibi acliktan veya bakımsızlıktan ölür.. suçlu insan, zanlı her zamanki gibi pitbull yazk..
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Bu köpekleri ezerek degil, sehirde bulunan yetkili kurumlarin ilgilenmesi gerekiyor. Yoksa baska birgünde birileri örnegin av tüfegiyle dogru birsey yaptigini zan ederek hayvana sıkar. Bu tür hayvanlar gercekte Malatya'ya uygun degil, cocuklar icin cok tehlikeli. Avrupada besliyorlar ama sahibi konulan kanunlara uymak zorunda, yoksa basina kanunla ilgili büyük isler acar ve isin icinden cikamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (5 yıl önce)
    bu köpeği dolaştıran ceza almalı yarın çarşıda bir çoçuğa saldırsa allah korusun öldürür
    0
    0
    Yanıtla
  • Mithat yavaş (5 yıl önce)
    Bu düpedüz barbarlıktır vahşettir. Bunu yapan her kim veya kimseler ise yakalanıp bedeli ödetilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neyi vahşet kardeşim, bu tür köpekler kesinlikle şehre sokulmamalı, dağda, yaylada, bahçede ne yapıyorsanız yapın ama bunları şehrin içine getirip gezdirmeyin. Bunları şehre getirenleri şu arabaların arasında kıstırmalı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yapılabilecek en doğru şeyi yapmışlar. İnsana zarar veren bir hayvan varsa durdurmak için her şey yapılabilir. Senin çocuğunu ısırsaydı mesela ne hisseder, ne yapardın?
    0
    0
    Yanıtla