SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Salgın Danışmanlarına Validen Teşekkür Plaketi

Salgın Danışmanlarına Validen Teşekkür Plaketi
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, koronavirüs salgını (pandemi) sürecinde Malatya’da özel uygulanması gereken kurullar ve alınması gereken tedbir konusunda danışmanlık yapan Prof. Dr. Ali Özer ve Prof. Dr. Yaşar Bayındır’a teşekkür plaketi verdi.  

Koronavirüs salgını sürecinde İl Pandemi Kurulunda görev alan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Özer ve Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Yaşar Bayındır, Malatya’da özel uyulması gereken kurallar, alınması gereken önlemler ve kısıtlama-normalleşme dönemlerine uyum konularında danışmanlık yaptılar.  

Salgın ile ilgili sürecin büyük oranda sona ermesi nedeniyle Vali Aydın Baruş, Valilik makamında İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli ile birlikte Prof. Dr. Ali Özer ve  Prof. Dr. Yaşar Bayındır’a teşekkür plaketi takdim ederek, yürütülen çalışmaları için teşekkür etti. 

malatyahaber.com

FOTO: Prof.Dr. Ali Özer'e plaket

Prof.Dr. Yaşar Bayındır'a plaket

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • saglık çalışanı (2 yıl önce)
    o plaketleri sağlıklarını ortaya koyan sağlık çalışanları hak etti.. hiç kusura kalmsınlar....o plaketleri sağlıklarını ortaya koyan sağlık çalışanları hak etti.. hiç kusura kalmsınlar....
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Ya neden hep bir taraf olmak zorundayiz. Bu hocalarimizida tum sağlık calisanlarimizida tebrik edebilme erdemini göstereceğimiz birlik beraberlik ruhunu kazanacağımız günler gelir inşallah. Emegi geçen herkes teşekküre layıktır
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Mustafa Şenol (2 yıl önce)
    Değerli arkadaşlarıma hizmet ve emeklerinden dolayı teşekkür eder sağlık ve mutluluklar dilerim!
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Hocam siz TOTM nin gelmiş geçmiş en kıymetli hocasiyidiniz. Allah sağlıklı uzun ömürler versin size.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • HASAN AYDIN (2 yıl önce)
    o plaketleri sağlıklarını ortaya koyan sağlık çalışanları hak etti.. hiç kusura kalmsınlar....
    %38
    %62
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Şu plaketler boşuna devletin parasının heba edildiği boş işler. Yeni hükümet geldiğinde plaketleri yasaklayan bir karar alsa devlet mali olarak büyük tasarruf sağlar. Hiç bir işe yaramayan ve aldıktan sonra çöpe atılan şu plaketler niçin verilir. Tebrik etmek istiyorsanız bir A4 kağıdına güzel tebrik yazısı yazılır, altına da kaşe imza al sana tebrik. Devletin milletin parasını böyle boş şeyler için harcamaytın yazıktır, günahtır. İnsanların ekmek parası bulamadığı bu günlerde.
    %45
    %55
    Yanıtla