SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Salon Futbolu 1. Lig Maçları

0
Güncellendi - 2018-03-31 20:22:25
Salon Futbolu 1. Lig Maçları
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından İnönü Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Salon Futbolu 1.Lig müsabakaları tamamlandı.

İnönü Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü Kampüs Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalar beş gün sürdü.

7 kadın, 8 de erkek üniversite takımının yer aldığı ve iki grupta oynanan 31 müsabaka sonunda kadınlarda Siirt Üniversitesi birinci, Gaziantep Üniversitesi ikinci, Dicle Üniversitesi ise üçüncü oldu. Erkeklerde ise Siirt Üniversitesi birinciliği elde ederken, Dicle Üniversitesi ikinci, Harran Üniversitesi ise üçüncü oldu.

Kadınlarda ilk iki sırada yer alan Siirt ve Gaziantep Üniversitesi ile erkeklerde ilk iki sırada yer alan Siirt Üniversitesi ile Dicle Üniversitesi 11 Nisan’da Afyon’da düzenlenecek olan Süper Lige yükselme müsabakalarına katılma hakkını elde etti.

Erkeklerde, A Grubu’nda Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, B Grubu’nda ise İnönü Üniversitesi 2.Lige düştü. Kadınlarda ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi müsabakalara katılmadığı için 2.Lige düştü.

Dereceye giren üniversitelere kupa ve madalyalarını Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Münir Kurudirek ile İnönü Üniversitesi Spor Hizmetleri Şube Müdürü Oğuz Avcı takdim etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız