SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyon Olacağız"

0
Güncellendi - 2017-01-09 21:32:01
A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol 1. Lig 1. Grup takımlarından Ayyıldız Ampute Spor Kulübü’nün kalecisi Ali Karaoğlan, sezonunu kendileri adına iyi geçtiğini belirterek, iyi gidişi sürdürüp, şampiyon olacaklarını söyledi.

Gaziantep Bedensel Engelliler Spor Kulübü karşısında aldıkları 4-0’lık galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Karaoğlan, galibiyeti polis ve askerlere armağan ettiklerini söyledi.

Karaoğlan, grupta lider olduklarını anımsatarak, “Gaziantep Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nü sahamızda yenerek, liderliğimizi pekiştirdik. İnşallah şampiyon olacağız” dedi.

Malatya’da geçmişte Süper Lig’de iki takımın olduğunu ifade eden Karaoğlan, “Şuan Süper Lig’de takımımız yok. Eskiden iki takım vardı, bunu bire düşürdük. Oyunculardan karma ve iyi bir takım yaptık. Sağ olsun Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’da bize gerekli desteği sağladı. Şuan Ayyıldız Ampute olarak lideriz ve şampiyonluğa doğru gidiyoruz” şeklinde konuştu.

Karaoğlan, takım olarak iyi bir yolda olduklarını belirterek, şunları söyledi: “İyi bir ekibiz. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Lideriz ve bunu daha da pekiştirdik. İyi gidişi sürdürüp, hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bu anlamda iyi bir yapılanma içerisindeyiz. Tek hedefimiz şampiyonluk. İnşallah şampiyon olup, Süper Lig’de de başarılı olup, hem Malatya’yı hem de ülkemizi şampiyonlar liginde temsil etmek istiyoruz.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız