SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyon Sporcu Okul Olimpiyatlarına Hazırlanıyor

Şampiyon Sporcu Okul Olimpiyatlarına Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı genç Tekvandocu Hasan Ayaz, olimpiyatlara iddialı hazırlanıyor.

Okul Sporları Türkiye Şampiyonasında Malatya’yı 48 kilogramda temsil eden ve Türkiye Şampiyonu olan Hasan Ayaz, 14-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Dünya Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından Fransa’da yapılacak olan Dünya Okul Sporları Olimpiyatları (Gymnasiade) oyunlarına katılacak. Tekvandocu Hasan Ayaz, antrenörü ve ailesi Malatya Gençlik ve Spor Müdürü Ebu Bekir Kayhan ‘ı ziyaret etti. Sporcuyu tebrik ederek başarılar dileyen Kayhan, bu oyunlara 3 sporcu vererek önemli bir başarıya imza arttıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Kayhan, “Yoğun bir şekilde devam eden okul sporları faaliyetleri sonucunda önemli ulusal dereceler elde ediyoruz. Şimdiden sporcularımıza okul sporlarında uluslararası başarılar bekliyoruz " dedi.

Malatyalı genç Tekvandocu Hasan Ayaz da, olimpiyatlarda iddialı olduğunu belirterek, hedefinin ise altın madalya olduğunu kaydetti. Olimpiyat şampiyonluğu için çok çalıştığını da kaydeden Ayaz, altın madalyayı kazanmayı çok istediğini ifade etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız