SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Şampiyonluğa Ulaşacağız"

0
Güncellendi - 2017-02-23 00:34:50
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, takımda iyi bir ortam olduğunu ifade ederek, bunun kendilerini şampiyonluğa ulaştıracağını belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Yıldırım, Denizlispor maçına bakarsak, aynı iyi oyunu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında sürdüremedik. İlk yarı biraz bocaladık, birkaç pozisyon verdik. İkinci yarı düzelttik ve golü de bulduk. Golden sonrada 1-0’ı korumak için mücadele ettik. Son dakikalarda bir gol yedik 1-1 oldu ve Allah yardım etti, isteğimizi gösterdik, 2-1 galip geldik” dedi.

Yıldırım, kendi performansına ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Boluspor’da iyi bir çıkış yakalamıştık. Ligin ilk yarısını 27 puanda bitirdik. Malatya’dan 3 puan gerideydik. Bende orada sürekli oynadım, kendi tercihimle ayrılmak istedim. İrfan hocayı tanıyorum, büyük bir camiaya gelmek istedim, o nedenle de Malatya’yı tercih ettim. Bende hazırım, hocam süre verdikçe değerlendireceğim. İyi bir takıma geldim, güzel bir ortam var. Arkadaşlık ortamımız oldukça iyi. Bu Allah’ın izniyle bizi şampiyon yapacak. İyi arkadaşlık olduğu sürece, iyi futbolcularda olursa şampiyonluk gelir.”

Altınordu ile hafta sonu zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydeden Yıldırım, “Altınordu’nun bir çıkışı var. Genç bir ekip ama biz daha tecrübeli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Sonuçta biz şampiyonluğa oynuyoruz. İçeride oynayacağız, Vodafone Arena’da olsa bile kesinlikle çok sayıda taraftarın geleceğine inanıyorum. Denizlispor maçında da iyi taraftar geldi, Altınordu maçında daha çok geleceğine inanıyorum. Tabi taraftarlarımızı da bekliyoruz, onlara ihtiyacımız var. Ancak onlarla beraber biz şampiyon oluruz. Elimizden geleni yapacağız ve galip gelmek için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Bu haftalarda her maç iyi oyun olmayabilir ama içerde kaybetme lüksümüz yok. Kazanmak adına sonuna kadar mücadeleye devam edilmeli. Antep bld maçında şut çekeceği pozizyonda içeri girmeyi tercih edip üstüne Eren'e topu aktaramaması maçın kopmasını engelledi.
    0
    0
    Yanıtla