SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sanayi Sitesinde 6 Dükkanın Bulunduğu Blok Çöktü!..

Sanayi Sitesinde 6 Dükkanın Bulunduğu Blok Çöktü!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerde ağır hasar alan 6 iş yeri çöktü. Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde hasar gören Sanayi Sitesi'ndeki 6 iş yerinde dün gece saatlerinde çökme meydana geldi.

Sabah iş yeri sahiplerinin durumu fark edip ihbarda bulunmaları üzerine bölgeye polis ve ekipler yönlendirildi.

Polis ekipleri, iş yerlerinin çevresine güvenlik şeridi çekerken, bazı iş yerlerindeki iş makineleri enkaz altında kaldı.

Olayda can kaybı yaşanmadı.

Malzemelerini kurtarmaya çalışan iş yeri sahibi Halit Çelik, AA muhabirine, iş yerindeki iki makineden birinin enkaz altında kaldığını, çıkardıkları malzemeleri de taşıdıklarını belirtti.

Çelik, "Çok şükür canımızda bir şey yok. Dükkan hasarlı olduğu için çok içeriye girmeden dışarda çalışıyorduk. 6 dükkan hasar gördü. Bunlardan 3'ünde çalışılıyordu, diğer 3'ü yaklaşık 2 ay önce boşaltıldı. Hayat devam ediyor, çalışacağız. Konteyner gibi bir şey yaptık. Devletimiz buraya el atar temize çıkarırsa biz de gerekeni yapacağız." diye konuştu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • malatyalı (2 ay önce)
    hepsi aynı düzlem içerisindeler.akp den refah a geçip aday olacaklar.o zaman bağımsız gireydiler ya da akp den hiç aday olmadan direk refah dan olsalardı.oy veren vatandaşı vasıfsız gördüklerinden istedikleri gibi hareket ediyorlar.bu işler böyle olmamalı sene 2024 .50-60 yıl önceki ayak oyunları.belki seçilecekler bu defada dönüp hoop tekrar akp ye .ne zaman bireysel potansiyeli olan vizyon sahibi ,bağımsız aday olarak kazanacak bireyler çıkaracağız.özlem ve hasretle o günleri bekliyoruz.belki 10 -20 yıl sonra birbirinden değerli insanlar çıkıp yarışacak ,partiler bunların peşinden gidecek ,onlar kabul etmeyecek nerde o günler..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 ay önce)
    afad 714 adet dükkanın yapımına hız vermelidir.sanayi konteynerde hizmet veremez. sivas yolunda yapılan, yeni sanayi sitesinin biran önce bitirilmesi sağlanmalıdır.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Necmettin (2 ay önce)
    Hukuki olabilir,ama ahlaki değil! 50 gün sonra devredeceğin kurumu bilerek,isteyerek finans darboğazına sokmak amaçlı bu karar senin niteliğin ile ilgili bir kez daha kamuoyu aydınlanmış oldu. Bugüne kadar çalışanların hakları ise niye şimdiye kadar vermedin?Belediyeyi nasıl yönetemediğinin haberleri ile beş yıl geçti. Bu arıza kafaları,kamunun emanetlerini hoyratça savuran,ihtiras ve ezik kimlikli karakterleri,egosu yüksek,şeffaf ve adil olmaktan uzak bu kafaları koltuklardan uzak tutacaksın. Bu konuda bir kimlik analizi,psikolojik test vb bir elemeleri olmalı partilerin. Adam beş yıl boyunca bir sürü gerçek dışı bilgi ve programla Yeşilyurtluları kandırmaya çalıştı,ülkeye rezil etti. Şimdi de giderayak belediyenin ayarlarını nasıl bozarım derdinde! Utanıyoruz sadece!
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Ahmet (2 ay önce)
    Halal olsun GRİ başkan ! Gider ayak günah çıkarıyorsun ama nafile... İşçiler adına sevindim.
    %80
    %20
    Yanıtla