SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Sebze- Meyve Maliyetine Satılacak"

0
Güncellendi - 2019-02-27 18:56:31
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, hükumetin aldığı tanzim satış noktaları kararına denk olarak Esenlik’te de meyve ve sebzelerin maliyetine satışının başladığını söyledi.

Esenliğin Yeni Cami önündeki şubesinde bir basın açıklaması düzenleyen Polat, Esenlik’in 46 şubesinde maliyetine satışların başladığını ifade ederek, meyve sebze fiyatlarındaki fahiş fiyat artışlarının bu kararın alınmasına neden olduğunu söyledi.

Polat, “Bu süreçte özellikle sebzelerle ilgili, meyvelerle ilgili anormal bir artış söz konusu. Aslında bu fiyatlar bir noktada hükumetimize karşı bir karşı operasyon şeklinde değerlendiriliyor. Bu çerçevede hükumetimizin tanzim satış mağazası kararı vardı. Tanzim satışlar 10 ilde yapılıyordu. Malatya bu illerden birisi değil ama Esenlik’imiz hükumetimizin aldığı bu karara denk alarak hemen operasyon geliştirdi. Aslında ilk günden beri fiyatların düzenlenmesinde hep aktif rol alan Esenlik’imiz bugün manav reyonu açısından sadece masrafları ve vergiyi koyarak alış fiyatından fiyatları düzenlemek için çalışma yapıyor. Ben Genel Müdürümüz ve çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Biz Malatya’nın hizmetinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • c (5 yıl önce)
    haklarında yorum yapmaya değecek seviyede değiller çünkü kamu görev anlayışından çok uzaklar devleti, milleti, şahsi çıkarlarına kullanmaktan başka hedefleri yoktur. yazık oluyor sn.Cumhur başkanının bunları himayesine aldığına.sorun vatana millete verilen zararı açıklaması ne.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali eren (5 yıl önce)
    başkan bizimle kafa buluyor herhalde.,,nasıl ucuzluk,,, nasıl malıyet,,,.sogan 4 liradan.,,,3.90 inmiş.resmen dalga gecılıyor. vatandaşla
    0
    0
    Yanıtla
  • ADİL (5 yıl önce)
    Halkla dalga geçiyorlar, yıllardır bu sektörde faaliyet göstermektedirler, diğer marketlerden daha pahalı satıyorlar, bu siyasi bir manevra, 1 nisanda Nisan bir diyecekler
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı. (5 yıl önce)
    Neresi İndirim. soganın 3 bucuga domatesin 4 tlye patatesin 3.5 tlye satılması maliyetine satılmakmı?? gerçek indirimden eser yok Aksine esenlikler diger marketlerden daha pahalıya satıyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (5 yıl önce)
    milletin aklıyla alay ediyorsunuz kapatın gitsin bu marketleri size bakıp diğer marketlerde zam yapıyor herşeye böyle bir şey olamaz çok pahalı bir market
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    Esenlik marketlerden alış veriş yapıyorum son 1 yılda yapılan aktivetelerlne ,indirimlerine yenilen mağazalrıyla ,hele son günlerde manavda maliyetine satış çok iyi .teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • aykuttt (5 yıl önce)AHMET isimli kullanıcı yorumuna
    kardes sen hangi marketten bahsediyosun bim degil esenlik diyolar kafanmi iyi senin
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (5 yıl önce)
    bari tanzim benzin istasyonu, tanzim elektrik dağıtımı, tanzim doğalgaz dağıtım istasyonları da açsalar. ne de olsa chp iktidarda. bu memlekette ne kadar terörist var. chp si, saadeti, iyisi, marketçisi, halcisi, pazarcısı vs.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    bu millete yapacağınız en iyi indirim. esenlik şirketini birilerine peşkeş etmeyin yeter. bir de kimsenin aklıyla alay etmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısıcı (5 yıl önce)
    Bende Mersin'den bir tır soğan ve bir tır da patates getirip perakende satacağım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şükrü (5 yıl önce)
    Çok güzel bir uygulama Malatya için hayırlı olsun. Esenlik firması Malatya için fiyat belirleyici bir şirket diğer ürünler içinde tanzim satışı bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • osman hulusi (5 yıl önce)
    esenlik malatyanın en uygun marketi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş, sana zahmet bu gün esenliğe bir uğra esenlik ayçiçek yağı(37 tl) yudum(34 tl)dan bile pahalı ikisi de yan yana satılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Esenlik Malatya nın değeri, piyasanın en uygun ve kaliteli marketi sahip çıkalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Esenlik malatya halkının
    0
    0
    Yanıtla
  • MASKİ (5 yıl önce)
    Aynen Mehmet Bey'e katılıyorum.Mehmet bey şunuda eklemek lazım benzine 2 hafta içinde 50 kuruş gibi bir zam geldi.Ama dün bütün medyada yapılan 11 kuruşluk indirimden bahsedildi yani zenginler yine karından vazgeçmedi 39 kuruş zam yine cepte kaldı sadece 3 kar yapacaklarda bu dış güçler bırakmadı 2 kez kar yapabildiler.Tanzimlerde aynen öyle olacak bu millet aptalmı ki seçime bir ay kala gövde gösterisi yapar gibi kameralar önünde indirim açıklaması yapıyorlar.Selametle
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    malatyaya hizmet için kurulan esenlik mahalli her marketten pahalı.Oysa ki,en ucuz olmalı değil mi?neden olamıyor.çünkü siyasilerin istihdam kapısı olmuş.Çok büyük zararı var denildi.M.vek.birine dükkan sattı borcuna karşılık.Bu gün çıkmış maliyetine satılacak deniyor.Şimdiye kadar aklınız nerdeydi.Ordu pazarı neden üyelerine yüzde 5 karla mal sattı.malatyalıların vergisi ile kurulmuş market en büyük kazığı yine biz malatyalılara atıyor.Malatyalıya kendi marketini teslim edin artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (5 yıl önce)
    esenliğin poşetleri hep çürük,hemen yırtılıyor, 25 kuruş veriyoruz,önce poşetlerinizi sağlamlaştırın
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak Cihan (5 yıl önce)
    Bence güzel bir çalışma olmuş. Ucuz satış yapılacak olması halkımızın menfaatine olacak. Tepki verenleri gerçekten anlamak mümkün değil. Bu hizmete vesile olanların ellerine sağlık......
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (5 yıl önce)
    hiç merak ettinizmi bu ay su faturalarınız neden düşük geldi diye. endeksinizi kontrol edin. okuduklarının yarısını yazıyorlar seçim öncesi bu kadar su parasımı olur demememiz için. bu nasıl bir mantık nasıl bir iş. sonra ki ay nolacak. yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (5 yıl önce)
    Yav he he
    0
    0
    Yanıtla
  • itiraz44 (5 yıl önce)
    Esenliğin kuruluş amacı ne idi ne oldu. Kesinlikle halka hizmet etmiyor . Yeniden kuruluş gayesi gözden geçirilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    31 marta kadar zararına satış ardından 1 nisan şakası durmak yok yola devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Samimi (5 yıl önce)
    Küçük esnafı bitirin
    0
    0
    Yanıtla
  • cuma (5 yıl önce)
    esenlik yeni ayıktı galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • ABUZER (5 yıl önce)
    esenlilk malatyanın en pahalı marketi artık vatandaşın bütçesine hitap etmiyor madem tanzim satış yapacağız dendi şimdiye kadar esenliğin aklı neredeydı inanmıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer ,Belediye başkanımızın söylediğine inanabilirsin.Çünkü bu tanzim satış uygulaması seçime kadar.(1 ayı )Sonsuza kadar değil
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (5 yıl önce)ABUZER isimli kullanıcı yorumuna
    aşırı dereceli pahalı bir market valla iğne bile alınmaz malatyanın en pahalı marketi esenlik kesinlikle doğru
    0
    0
    Yanıtla