SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Sebzeci Esnafından Destek

0
Güncellendi - 2020-04-14 19:56:31
Sebzeci Esnafından Destek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da sebze meyve pazarındaki esnafların desteği ile toplanan ürünler, ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Korona virüs salgını nedeniyle zorlu bir süreçten geçilen bugünlerde Malatya’da pazar esnafı da ‘Biz bize yeteriz’ diyerek elini taşın altına koydu. Esnaf İrfan Yılmaz’ın başlattığı kampanya ile birçok pazarcı esnafı tarafından bağışlanan sebze ve meyveler ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Salgın nedeniyle birçok iş yerinin kapalı olduğunu belirten Yılmaz, “Biz de ihtiyaç sahipleri için arkadaşlar ile bir araya gelerek böyle bir kampanya başlattık. Biz bize yeteriz kampanyasına Malatya’da esnaflar olarak destek veriyoruz” dedi.

Pazarcı esnafından topladıkları meyve ve sebzeleri ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını söyleyen Malatya Sebzeciler Odası Başkanı Yasin Yıldız ise esnafın milletin yanında olduğunu dile getirerek meyve sebze grubuyla ilgilenen esnafların kampanyaya destek verdiklerini söyledi.

Ürünleri poşetleyerek ihtiyaç sahiplerine verdiklerini belirten Yıldız, yardım kampanyasını desteklediklerini söyledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Yazıhanli (4 yıl önce)
    Sayın malatyahaber editörleri. Kimseyi ithamda bulunmadım. Poşeti veren kişilerin yaptığı işi ve sosyal deney adı altında yaptıklarını facebooktan bir bakın. Siyasilerin arkasında dolanıp kutu kutu kayısı verenleri ifşa edelim ki böyle milletin karşısına yardım ediyorum gibi çıkmasınlar. Milletin aklıyla dalga gecmesinler!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • İki kişinin koronayla işi yok. Maskelerinden herşey ortada degil mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazıhanli (4 yıl önce)
    Kardeşim sizin derdiniz başka. Sizin derdiniz reklam ile hiç mi bir yerlere gelmem hesabındasınız. Yaptıgınız ve yapacagınız reklamların tamamında Allah rızasından ziyade reklam kokuyor. Biraz kendimize gelelim...
    0
    0
    Yanıtla