SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Seçimin Sonucu Ne Olursa Olsun, Memleket İçin Hayırlara Vesile Olsun"

A- A+ PAYLAŞ

HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet İlker Dönmezer, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

HÜDA PAR Malatya Belediye Başkan Adayı Dönmezer, Yeşilyurt İlçesi Zaviye Mahallesi Abdülkadir Eriş Ortaokulu 1306 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra çıkışta gazetecilere açıklamada bulunan Dönmezer, "Hayırlısıyla 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri bugün yapılıyor. Rabbim kazasız, belasız ve husumetsiz bir şekilde hizmet yarışına vesile kılsın. Aylardır İl, ilçe teşkilatlarımız, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla birlikte sahada gönüllülük esasıyla gerçekten canı gönülden bir seçim çalışması yürütüldü. On binlerce kardeşimizin, hemşehrimizin elini sıktık, gönüllerine girdik. Bu yönüyle zaten biz seçimden galip bir şekilde ayrılıyoruz. Kaybettiğimiz hiçbir şey yok. Kazanmak veya kaybetmek göreceli bir kavram. Bizim bu seçimlerde vatandaşlarımızla bire bir iletişim halinde olmamız, onlara partimizi, davamızı anlatmamız bizim için en büyük kazançtı. Seçimin sonucu ne olursa olsun memleketimiz için hayırlara vesile olsun" dileğinde bulundu.

Öte yandan Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şahin Arslan oyunu Biruni İlkokulu 1286 nolu sandıkta, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Halil Yıldırım ise Şehit Astsubay Feyzullah Taşkınsoy ortaokulu 1236 nolu sandıkta kullandı. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız