SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptılar

Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptılar
A- A+ PAYLAŞ

 Arguvan ilçeside şehit ve gazi aileleri iftarda buluştu.

İftar programı öncesinde Kaymakamı Kemal Ülkü, eşi Lema Ülkü ile birlikte, masaları tek tek gezerek yemeğe katılan şehitlerin aileleri, gaziler ve yakınları ile yakından ilgilendiler.

Kaymakam Kemal Ülkü iftardan önce yaptığı konuşmada, “Sizleri bu akşam misafir etmekten, ağırlamaktan büyük bir onur duyuyorum. Rahmet, bereket ve yardımlaşmanın doruğa ulaştığı Ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu güzel Ramazan akşamı vesilesiyle ebediyete irtihal etmiş şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor gazilerimize de rahatsız olanlara Allahtan şifa dilerim” dedi.

Samimi bir havada gerçekleşen yemek sonrası ilçe Müftüsü Musa Beyazyüz tarafından dua okundu.

Belediye Kültür kompleksi salonunda verilen iftar yemeğine, Kaymakam Kemal Ülkü, Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş İlçe jandarma Komutanı Ali Ayva, İlçe Müftüsü Musa Beyazyüz, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Şengül Üşen, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız