SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Şehit Ailesi Karar Değiştirdi, Cenaze İstanbul'a Gönderildi

Şehit Ailesi Karar Değiştirdi, Cenaze İstanbul'a Gönderildi
A- A+ PAYLAŞ

Adana'nın Kozan ilçesinde otomobille askeri aracın çarpışması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Burak Şahin ve Uzman Çavuş Yusuf Avan'ın için Adana'da tören düzenlendi. Bu arada, daha önce Malatya'nın Akçadağ İlçesi Gölpınar Köyü'nde toprağa verileceği belirtilen Astsubay Burak Şahin'in İstanbul'da yaşayan ailesinin, defin yeri konusunda karar değiştirmesi sonucu cenazenin İstanbul'a gönderildiği bildirildi.

ADANA'DA TÖREN..
İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunuldu, Jandarma Astsubay Çavuş Burak Şahin (27) ve Uzman Çavuş Yusuf Avan'ın (28) öz geçmişi okundu.

İl Müftüsü Hasan Çınar tarafından dua edilmesinin ardından şehit Şahin'in cenazesi İstanbul'a, şehit Avan'ın cenazesi ise Osmaniye'ye uğurlandı.
Şehit yakınları törende gözyaşı döktü.

Törene, şehit yakınları, Adana Valisi Süleyman Elban, AKP Adana Milletvekilleri Abdullah Doğru ve Tamer Dağlı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Cüneyt Arıkan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer ve diğer ilgililer katıldı.

Adana-Kozan kara yolu Mansurlu kavşağında dün otomobille askeri araç çarpışmış, kazada 2 asker şehit olmuş, 3 asker yaralanmıştı.

Kazanın ardından gözaltına alınan otomobil sürücüsü 55 yaşındaki M.Ç., sevk edildiği Kozan adliyesinde ifadesinin ardından tutuklandı.

AİLE İSTANBUL DEYİNCE..
Bu arada, Malatyalı olan şehit Astsubay Burak Şahin'in, Akçadağ ilçesi Gölpınar Köyünde (mahallesinde) toprağa verileceği belirtilen cenazesi, İstanbul Bahçelievler'de oturan ailesinin karar değiştirmesi üzerine toprağa verilmek üzere Adana'dan İstanbul'a gönderildi.

Adana, iha/AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Allah Cellecelaluhu Rahmet Etsin Mekanı Cennet-i ALÂ Olsun İnşaAllahu Teâlâ Kederli Ailesine Sabr-ı Cemil İhsan Eylesin
    %100
    %0
    Yanıtla