SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şeker Fabrikasında Perakende Satış

0
Güncellendi - 2022-01-25 18:46:26
Şeker Fabrikasında Perakende Satış
A- A+ PAYLAŞ

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Milletimize ucuz ürün satılacak alanları oluşturmaya devam edeceğiz. Tarım Kredi Kooperatifleri 3 satış noktası, Türkşeker satış noktası, Toprak Mahsulleri Ofisi satış noktası oluşturdu. Vatandaşlarımıza raftaki ürünleri en uygun fiyata alabilecekleri şekle getirmek temel amacımız” dedi.

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Malatya Şeker Fabrikası satış noktasını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tecde Muhtarı Ali Yiğit, Malatya Şeker Fabrikası’nın geçen yıl şeker üretiminde Türkiye’de birinci olduğunu anımsatarak, “Bu bizim için büyük bir gurur. Bir başka gururu daha yaşıyoruz; bereketli topraklarımızda yetişen şeker pancarımızdan üretilen şekerin satılacağı bir satış noktası oluşturuldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda şehrimizle ilgili her konuda duyarlılığını gösteren AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’a da şükranlarımızı sunuyoruz. Vatandaşlarımız buradan rahatlıkla şeker alabilecekler. Burada stokçulara da bir sınır koymuş olacağız” dedi.

Şeker-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat ise Malatya Şeker Fabrikası satış noktasının oluşturulması için  Milletvekili Öznur Çalık’ın bizzat ilgilendiğini söyledi. Murat, “Malatya’da bir sorun, sıkıntı ya da istek varsa AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık o işin peşini bırakmaz. O işi sonuçlandırır. Şirketimiz ürünleri birinci elden halka arz edildi. Yıllardır beklenen bir şeydi. Şeker Fabrikası’nın satış mağazasının olması isteniyordu. Sayın milletvekilimizin desteğiyle hayata geçti” diye konuştu.

Milletvekili Öznur Çalık da küçük bir dokunuşla büyük bir iş yapıldığını belirtti.

Malatya Şeker Fabrikası’nın özelleştirme sürecinden, özelleştirme sürecinden çıktığı bir dönemi yaşadığını ifade eden Çalık, şunları söyledi:

“Malatya Şeker Fabrikası bu süreçte Türkiye’nin en çok şeker üreten fabrikası haline geldi. Recai Kutan Barajı’nın Yazıhan ovasını sulamasıyla birlikte orada ürettiğimiz şeker pancarı Malatya Şeker Fabrikası’na geliyor, şeker haline dönüşüyor ve her yere gönderiliyordu. Ali Yiğit Muhtarımız sosyal medyada beni de etiketleyip, bir satış noktası talebini iletti. Onun üzerine hemen gerekli yerlerle görüştük ve konuyu yakından takip ettik. Hızlıca bu satış noktasının oluşturulması için bir çalışma yürüttük ve hayata geçirildi.”

Satış noktasında şekerin yanı sıra un, turşu, makarna, şehriye ve salça ile baklagillerin de vatandaşlar için satışa sunulacağını kaydeden Çalık, “Bu prefabrik yapı da Malatya’da üretildi. Kızılay’ın Vagon Onarım Fabrikası alanında inşa edilen fabrikada bu prefabrik yapı yapıldı. Milletimize ucuz ürün satılacak alanları oluşturmaya devam edeceğiz. Tarım Kredi Kooperatifleri 3 satış noktası, Türkşeker satış noktası, Toprak Mahsulleri Ofisi satış noktası oluşturdu. Vatandaşlarımıza raftaki ürünleri en uygun fiyata alabilecekleri şekle getirmek temel amacımız” dedi. Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun da ziyarette yer aldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Hasan (2 yıl önce)
    Bilmesek inanacağız, sorumsuz insanlar gereksiz işlerle uğraşıyorum, vekillerde alet olmasın bunlara, dükkanın ömrü 2-3 ay sürür sürmez.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Ülkede ucuz diye bir kavram kaldı mı merak ediyorum. Ucuz olan tek şey , ucuz siyasetin peşinde olan siyasetçiler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ferhat kutlucan (2 yıl önce)
    Tamamen gösteriş imalatcıya 2 hafta da bir verdiği 30 torba şekeri artık vermiyor bize nerden bulursanız bulun diyor fotoğraftaki müdür de vermiyoruz dedi tamamen gösteriş saçma sapan işler boy göstermeyin artık evinizde çayınızı için torun sevin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ömer (2 yıl önce)
    Tamamen siyasi şov ve algı ablamız ancak boy boy resim versin 20 yıldır ülkeyi yönetiyorlar ülke ekonomisi çökmüş işsizlik 10 milyonu bulmuş..bunlar hala yok uçuyoruz yok almanya bizi kıskanıyor.. birde umut veriyorlar herşeyi düzelteceğiz diye bilmeyende derki yahu bu sene seçim olduda bunlar iktidara yenimi geldi.. Bu siyasetçi lerdede suç yok aslında doları 8 tl den 18 tl ye çıkarıp birilerinin ceplerini doldurduktan sonra 13 tl ye indi diye halay çeken malatya halkından 10 kişiden 7 si oy verirse
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Meto (2 yıl önce)
    Sanki dersin işsizliği sifirlamislar ekonomi mükemmel enflasyon ekside iki poşet şeker satılacak konyeynerde şu siyasetçilerin şak şak çıların şovuna bak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ziya ayhan (2 yıl önce)
    Türkiye Şeker Fabrikaları İmalat yapan üreticilere Şeker vermeyecek Türk şekere satış yaptırıyor tüm şeker imalatları durmuş isyan ediyor çok önemli bir iş yapılmış gibi birileri poz vermiş ihracat imalat üretim diyeceksiniz üretim yapana şeker vermeyeceksiniz özel fabrikalara Muhtac edeceksiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet ceylan (2 yıl önce)
    Gercekten utanilacak hali almaya basladik kendi sekerini disariya satarak skmdi elinde ki kisitli mal ile pay etmeye calisip o kadar şeker ürünleri imalatina sirtini ceviren devlet bugun hizmet yapmis gibi konteyner in onunde fotoğraf cekip hizmet yaptiklarina inanmis bi grup var gercekten yazik!! Bu milletin sabrini fazla zorlamayin
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Tarım kredi kooperatifleri fiatlar hiç Uygun değil akpınar esnafı daha uygun fiyata satış yapiyo Malatya torba şeker toptancilarda daha hesaplı bırakın gidin insanlarin yakasında duşun
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Polikentli (2 yıl önce)
    Hizmet dediğin kâr elde edilmeden sadece maaliyetine yapılan satışla olur ...sizlerde kar elde etmek için reklam yapıp milletin cebiyle oynuyor gibisiniz ...bugün belediyenin esenlik marketinde hiç bir indirim gorulmemisken burada da bu indirimleri goremiyoruz....bu hükümete bu malatya leke vuruyor sanki ...hükümete olan tepkileri arttiriyorlar gibi .....millet bu yapılanları asla unutmayacaktir ...
    %58
    %42
    Yanıtla
  • halil (2 yıl önce)
    kaban olmamış. tarım kredi kooperatifinde ne ucuz ki.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Arif (2 yıl önce)
    Tarım kredi koperatifi satış yeri bizim evin karşısında.İlk birkaç gün kalabalık oldu şimdi sinek avlıyor.Kimse alışveriş yapmıyor çünkü pahalı.Şimdi 5 kg.şeker 32 tl den satıyorlar tobası 320 tl.Zaten dışarıda da bu fiyatlara alınıyor.Millete ucuz ürün satılacakmış hadi ordan.Malatya^nın başına bela oldunuz bir bırakıp gitmiyorsunuz koltuk sevdalıları..
    %91
    %9
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (2 yıl önce)
    sayın muhtar tecde ye kardan çıkamıyoruz siz önce gerekli yerlerle görüşüp yolların açılmasını sağlarsanız daha doğru olur.bu arada seçim gelir elbet çok beklersin oy
    %87
    %13
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (2 yıl önce)
    Satılan 5 kg lık Şekerler Malatya Üretimi Değil Kazan/ Ankara Yazıyor arka etiketinde...
    %95
    %5
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    migrosla aynı fiyata ürün satıp uygun gibi göstermek 20m2 bir yer ablamızda sanki büyük hizmet der gibi milyarlık montuyla fkirin halini görmeye gitmiş... malatyaya gelmiş geçmiş en büyük hizmet... konteyner marketttt :)))))))))))
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mikzer (2 yıl önce)
    Acaba fiyatlar nasıl? Tarım kredi kooperatifi gibiyse boşa zahmet etmişler zira oradaki fiyatlar her yerden pahalı.
    %97
    %3
    Yanıtla