SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şeker Gibi Bir Turnuva

0
Güncellendi - 2018-05-08 03:28:54
Şeker Gibi Bir Turnuva
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şeker Fabrikası Müdürlüğü ile Şeker-İş Malatya Şubesi tarafından düzenlenen kısımlar arası voleybol turnuvası sona erdi. Şeker tadında geçen finalde Elektrik Atölyesi-makinistlik şampiyon oldu.

  Şeker Fabrikası'nda 6 takımın katılımıyla bir ay önce başlayan kısımlar arası voleybol turnuvası tamamlandı. Turnuvanın finalinde Elektrik Atölyesi-makinistlik ile Ölçü Kontrol-Şeker Ambarı-Malzeme Ambarı takımı karşı karşıya geldi. Müsabakayı 2-0 kazanan Elektrik Atölyesi-makinistlik voleybol turnuvasının şampiyonu oldu.

  Şeker-İş Sendikası Baş Temsilcisi Atilla Aslan ile eski sporcu Bereket Kanatlı'nın organize ettiği müsabakaların finalini Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun ile Şeker-İş Sendikası Malatya Şube Müdürü Nuri Murat'ta izledi.

  Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun, 2018 yılı kısımlar arası voleybol turnuvasının dostça geçtiğini ifade ederek, müsabakaların büyük bir heyecana sahne olduğunu belirtti.

  Altun, turnuvada mücadele eden bütün çalışanları tebrik ederek, "Müsabakalarımızı en güzel şekilde tamamladık. Bizim için bütün takımlar birincidir. Emeklerini sarf eden, ter döken arkadaşlarımıza kupalarını takdim ettik. Bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Turnuvaya katılan bütün takımları tebrik ediyorum" dedi.

  Birincilik kupasını takdim eden Altun, "Bu kupayı şampiyon takıma değil, şampiyon Malatya Şeker Fabrikası adına takdim ediyorum. Başarılarınız daim olsun. Üretimde de aynı bu şekilde birinci olmamızı diliyorum" ifadelerini kullandı.

  Şeker-İş Sendikası Malatya Şube Müdürü Nuri Murat ise "Şeker sanayi ve Şeker Fabrikası olarak sporun ana okulu gibiydik. Eskiden özellikle güreşte Türk şeker bir markaydı. Birçok ünlü güreşçi de buralardan yetişti. Bu senede kısımlar arası voleybol turnuvası düzenledik. Turnuvamız kardeşçe, dostça geçti. Birlik ve beraberlik içerisinde maçlarımızı tamamladık. Turnuvaya katılan bütün takımlarımızı tebrik ediyorum. Şeker sanayine ve Şeker Fabrikası çalışanlarına yakışır güzel müsabakalar oldu" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mltkrl (5 yıl önce)
    eşofman giyen yok maşallah:)turnuvada kot pantolon giyinme zorunluluğu vardı galiba...
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgur (5 yıl önce)
    SPORUN NE KADAR ÖNEMLİ VE BİRLEŞTİRİCİ OLDUĞUNU İŞÇİ KARDEŞLERİMİZ BİR KEZ DAHA HATIRLATTILAR. BİR DÖNEM MALATYADA FUTBOL VE GÜREŞ KATEGORİLERİNDE ÇOK İYİ İŞLER YAPAN ŞEKER FABRİKASININ SON GÜNLERDE MORALLERİ BOZAN HABERLERDEN UZAK ORMANI ANDIRAN YERİNDE KALMASI BÜTĞN MALATYALILARIN ORTAK DÜŞÜNCESİ. . VOLEYBOL MAÇLARINDAKİ HER SMAÇ BİRLEŞTİRİCİ YÖNÜMÜZE SELAM OLSUN...
    0
    0
    Yanıtla