SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Selçuk Balcı'nın Malatya Konseri Cumartesi Akşam

Selçuk Balcı'nın Malatya Konseri Cumartesi Akşam
A- A+ PAYLAŞ

Karadeniz müziğinin özgün ve güçlü sesi Selçuk Balcı, bugün (26 Şubat) Malatya’da bir konser verecek.

Selçuk Balcı, Malatya İl Kültür Müdürlüğü – Kemal Sunal Sahnesi’nde, kendine ait bestelerinin yanı sıra Karadeniz türkülerinden popüler ve sevilen örnekler sunacak.

Selçuk Balcı konseri, saat 20.00’de başlayacak.

Kemençe ve tulum ustası da olan müzisyen Selçuk Balcı, geçtiğimiz yıllarda Arguvan Türkü Festivali’ne katılmış ve büyük ilgi görmüştü.

Selçuk Balcı’nın 2019 yılında organize edilen Malatya konseri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek minvalindeki paylaşımları nedeniyle iptal edilmiş, bunun üzerine Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş; Selçuk Balcı’yı, Arguvan’a davet ederek, iptal edilen Malatya konserini Arguvan’a taşımasını önermişti.
 

Selçuk Balcı, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'ın bu önerisi üzerine, siyasi gerekçelerle iptal edilen Malatya konserini, 25 Ağustos 2019 tarihinde Arguvan’da gerçekleştirmiş ve çok sayıda müziksever Malatya’dan Arguvan’a giderek, Arguvan Nazım Hikmet Meydanı'nda Balcı’yı dinlemişti. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Fatih bey (2 yıl önce)
    Malatya da kültürün yaptığı iş salonu kiraya vermek. Başka kültür adına yapılan bir şey var mı?
    %0
    %100
    Yanıtla