SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Semt Konağı Öğrencilerine Sanat Sokağı Gezisi

Semt Konağı Öğrencilerine Sanat Sokağı Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya Temsilciliği işbirliği ile gerçekleştirilen ortaokul öğrencilerine yönelik Yaz Okulu Programları çerçevesinde eğitim gören öğrenciler, Sanat Sokağı’nda bulunan Radyo ve Gramofon Müzesi, Fotoğraf Makinesi Müzesi’ni ve Malatya Kültür Evi’ni gezdi. 

Türkiye’nin en büyük müzesi vasfına sahip Malatya Radyo ve Gramofon Müzesi ve dünyadaki en büyük fotoğraf makinesi müze sıralamasında üçüncü sırada yer alan Fotoğraf Makinası Müzesi’ni gezen öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı semt konaklarında başlayan Yaz Okulu Programlarında verilen eğitimlerin yanı sıra her hafta öğrencilerle sosyal sorumluluk çerçevesinde çeşitli programlar da gerçekleştiriliyor. 

Yaz okullarında eğitim alan öğrencilerin sosyal alanlarda da faaliyet göstermeleri gerektiğini belirten Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Kılınç, Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak yaz okullarında eğitimin devam ettiğini söyledi. Kılınç, semt konaklarında öğrenim gören öğrencilerin hem sosyal anlamda hem de stres atmaları noktasında her hafta gezi programları düzenlendiğini belirterek, düzenlenen aktiviteler çerçevesinde bu hafta da Sanat Sokağı’nda bulunan Radyo ve Gramofon Müzesi, Fotoğraf Makinesi Müzesi’ni ve Malatya Kültür Evi’ni gezdiler. Gezilere katılan öğrencilerin hem eğlendiklerini hem de yeni yerlerle tanışma fırsatı bulduklarını vurgulayan Kılınç, öğrencilerin yanı sıra ailelerin de bu gezi programlarına katılmalarını arzu ettiklerini dile getirdi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız