SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Semt Konakları Arasında Satranç Turnuvası Düzenlendi

Semt Konakları Arasında Satranç Turnuvası Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Müdürlüğüne bağlı Melekbaba Semt Konağında Satranç Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya katılan öğrencilere çeşitli ödüller takdim edildi. 

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Müdürlüğüne bağlı Kernek Külliyesi Eğitim Merkezi, Melekbaba Semt Konağı, Özalper Semt Konağı,  Yeşiltepe Semt Konağı, Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi, Salköprü Semt Konağında eğitim alan öğrenciler arasında Satranç Turnuvası düzenlendi. 

Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Melekbaba Semt Konağında gerçekleşen turnuvalarda öğrenciler kıyasıya yarışırken sosyalleşme imkânı da buldu. Ayrıca dereceye giren öğrencilere ödülleri kurum yöneticileri tarafından takdim edildi. 

5 ve 6. sınıflar arasında düzenlenen turnuvada birinci Eşref Esad Altaca (Melekbaba Semt Konağı ) ikinci Yiğit Ali Dönmezer (Özalper Semt Konağı) üçüncü Lütfü Emir Satılmış (Salköprü Semt Konağı ) olurken, 7 ve 8. sınıflar arasındaki yarışmada birinci Edanur Erbaş (Melekbaba Semt Konağı ) ikinci Halil İbrahim Yavuz (Yeşiltepe Semt Konağı ) üçüncü ise Musa İnalkaç ( Kernek Külliyesi Eğitim Merkezi ) oldu.  

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız