SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sermiyan Midyat Malatya'da Gözaltına Alındı'

0
Güncellendi - 2022-01-23 18:36:16
'Sermiyan Midyat Malatya'da Gözaltına Alındı'
A- A+ PAYLAŞ

Ünlü sinema oyuncusu Sermiyan Midyat, gösteri için geldiği Malatya’da havaalanında polis ekiplerince gözaltına alındı ve bir süre sonra mahkemece serbest bırakıldı.

Malatya’da Cuma akşamı oynanacak oyunu için kente gelen Sermiyan Midyat, Malatya Erhaç Havalimanına uçakta polis ekiplerince gözaltına alındı.

Bu anları aynı uçakta bulunan TRT Spor Muhabiri Tuna Akdemir, sosyal medya hesabından paylaşarak, “Malatya’ya şimdi indik. Oyuncu Sermiyan Midyat 11. koltukta oturuyordu, Malatya yer hizmetleri tüm uçağı durdurup kendisini özel olarak dışarı çıkarttı. ‘Bu haksızlık değil mi?’ diye sorduğumuzda polisin gözaltına aldığını söyledi” ifadeleri ile takipçilerine duyurdu.

SERBEST BIRAKILDI

Tiyatro oyuncusu Sermiyan Midyat, gözaltına alındığı Malatya'da serbest bırakıldı.

Polis ekipleri, tek kişilik gösteri için kente gelen Midyat'ı Malatya Havalimanı'nda uçaktan indiği sırada gözaltına aldı.

Midyat'ın İstanbul Anadolu 25. Asliye Ceza Mahkemesince kesinleşmiş para cezası nedeniyle çıkarılan yakalama kararına istinaden gözaltına alındığı öğrenildi.

Midyat, işlemlerin ardından Akçadağ Adliyesi'ne sevk edildi.

Kesinleşmiş para cezasını ödeyen Midyat, serbest bırakıldı.

Sosyal medyasından konuyla ilgili açıklama yapan Midyat ise, hakkındaki işlemin, Vergi Dairesine harç yatırmamaktan kaynaklandığını duyurdu.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Rifat (2 yıl önce)
    Buda haber mi şimdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adiyamanli muhammed (2 yıl önce)
    Ee neolmus malatyada gozaltina alinmissa
    %100
    %0
    Yanıtla