SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SES Malatya Eski Eş Başkanı Vefat Etti

0
Güncellendi - 2017-02-19 03:07:52
SES Malatya Eski Eş Başkanı Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

* KHK İle memuriyetten ihraç edilen SES Malatya İl eski eşbaşkanlarından Bülent Uçar'ın vefat ettiği bildirildi.

KESK'e bağlı Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Malatya eski il eşbaşkanlarından Sağlık Memuru Bülent Uçar geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü emrinde görev yapıyorken, Olağanüstü Hal Kanunu kapsamında yayınlanan 675 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile memuriyetten çıkarılan 43 yaşındaki Bülent Uçar'ın, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği bildirildi.

10 Ekim 2015'de Ankara Garı önünde terör örgütü IŞİD tarafından gerçekleştirilen ve 12'si Malatyalı 109 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı intihar saldırısını yara almadan atlattığı belirtilen, geçtiğimiz yıl Ekim ayında da, kamuda çalışan kardeşiyle birlikte KHK kapsamında memuriyetten ihraç edildiği için işsiz kalan 2 çocuk babası Bülent Uçar'ın cenazesi, Doğanşehir ilçesi Polatdere Mahallesi (köyü) Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada SES Genel Merkezi, Bülent Uçar'ın ölümü dolayısıyla, “Sendikamızın Malatya Şubesinin 8. Dönem Eş Başkanlık görevini yürütmüş olan Bülent Uçar’ı kaybetmenin derin acısı içerisindeyiz. Sağlık ve sosyal hizmet emekçilerine ve ailesine baş sağlığı dileriz. Anısı mücadelemize ışık tutacaktır.” açıklaması yaptı.

ARŞİV FOTO: Bülent Uçar (saglikpersonelininsesi.com)

malatyahaber.com- 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Dilek (7 yıl önce)
    Bülent Uçar ben değil biz kavramını herkese aşılamaya çalışan seni asla unutmayacağız allahtan rahmet diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Bulent,ucar,malatyalilar,seni,hic,bir,zaman Unutmayacak,allahtan,rahmet,diliyorum
    0
    0
    Yanıtla